Natalia Vodianova veľkolepú svadobnú róbu oželela! Takáto z nej bola nevesta v čase pandémie

Na Silvestra oznámila jedna z najvychytenejších modeliek sveta, Ruska Natalia Vodianova (38), že ju jej partner, Antoine Arnault (43), požiadal o ruku.

23.09.2020 12:00
Natalia Vodianova Foto: ,
Modelka Natalia Vodianova na snímke z roku 2019.
debata

Svoj veľký deň už majú zaľúbenci za sebou, o čom aktuálne informovala sama modelka na Instagrame. Pridala aj fotografiu a krátke video z ich svadobného dňa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

OUI!

Príspevok, ktorý zdieľa Natalia Vodianova (@natasupernova),

Svadobné plány musela aj slávna modelka zmeniť pre zúriaci koronavírus a s ním spojené obmedzenia, ktoré platili aj vo Francúzsku. Pôvodne sa mala svadba konať vo veľkolepom štýle v kláštore Hautvillers Abbey vo Francúzsku. Napokon si však snúbenci museli vystačiť s civilným sobášom na parížskom úrade.

Vodianova možno aj z toho dôvodu zvolila civilnejšie svadobné šaty – na sebe mala smotanový dvojdielny model návrhárky Ulyany Sergeenkovej (41), ktorá je podobne ako modelka rodáčkou z Ruska. Šaty zo zvýraznenými ramenami a širokými rukávmi, s nápadnou výšivkou pod golierom boli v páse previazané béžovým opaskom, vďaka čomu bol zvýraznený driek slávnej nevesty. Ako vidieť na krátkom videu, ktoré Vodianova zverejnila, svadobný model v dĺžke midi dopĺňala veľmi trendová svadobná kytica pripomínajúca lúčne kvety, tvorená jemnými bielymi kvetmi v kombinácii zo zelenými listami a trávou. Pred miestom konania sobáša ich čakalo niekoľko ľudí, ktorí pri príchode mladomanželov začali nadšene kričať a pískať. Prítomní boli aj fotografi.

Francúz Antoine Arnault je synom jedného z najbohatších mužov planéty, miliardára Bernarda Arnaulta. Ten je v rebríčkoch boháčov sveta uvádzaný ako tretí najbohatší muž planéty, zároveň je najbohatším mužom módneho biznisu. Modelka je päťnásobnou mamou, pričom prvého potomka priviedla na svet už ako 19-ročná. S Antoineom Arnaultom má dve deti, v roku 2014 mu porodila syna Maxima, v roku 2016 syna Romana. S prvým manželom, Justinom Portmanom, má tri deti – dvoch synov a jednu dcéru. Manželia sa rozišli v roku 2011. V tom istom roku sa dala dohromady s Arnaultom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Natalia Vodianova

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...