Martha Hunt v Mexiku v miniatúrnych bikinách! Na Bidenov triumf nezabudla

Hoci väčšina Američanov posledné dni trávila doma v očakávaní, ako sa vyvŕbi prezidentský volebný súboj, modelka Martha Hunt sa rozhodla, že výsledok bude prežívať v exotike - nech už je, aký chce.

10.11.2020 00:00
debata (3)
Modelka Martha Hunt počas dovolenky v mexickom... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
567908079 Modelka Martha Hunt počas dovolenky v mexickom Tulume.

Americká topmodelka a jedna z tvárí značky Victoria's Secret sa už minulý týždeň nachádzala v mexickom Tulume, kde jej robil spoločnosť aj snúbenec Jason McDonald. Dvojicu tam počas uplynulého víkendu načapali paparazzovia.

Tridsaťjedenročná modelka a fotograf, ktorí svoje zásnuby oznámila začiatkom tohto roka a tvoria pár už od roku 2015, si spoločné chvíle zjavne užívali. Reportéri ich zachytili pri prechádzke na pláži – McDonald v šortkách a tričku bez rukávov, Martha Hunt len v miniatúrnych čiernych bikinách.

Modelka Martha Hunt. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Modelka Martha Hunt. Modelka Martha Hunt.

Popri prechádzkach či vychutnávaní si teplej morskej vody však aj Martha Hunt starostlivo sledovala volebné dianie v rodnej krajine a robila tak aj na dovolenke. Po definitívnom potvrdení výsledkov, ktoré priniesli správu o víťazstve Joea Bidena, sa Hunt podelila o svoje nadšenie na Twitteri.

„Doslova tu kvičím. Viem, že žiadna robota nie je ešte dokončená, ale som taká šťastná, že si aspoň na chvíľu môžeme vydýchnuť,“ komentovala Bidenovo víťazstvo. Hunt sa v podpore demokratického kandidáta angažovala ako mnoho ďalších celebrít a pripájala sa aj k aktivistom a dobrovoľníkom, ktorí lákali ľudí voliť.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #bikiny #modelka #prezidentské voľby #Martha Hunt

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...