Potvrdené! Dobré ráno, dieťatko... Slávna modelka zverejnila video s bruškom

Už nejaký ten týždeň sa šušká o tom, že topmodelka Karlie Kloss bude mamou. Na sociálnej sieti to potvrdila však len pred pár dňami.

19.11.2020 00:00
debata
Modelka Karlie Kloss na módnom gala, v rámci... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Karlie Kloss na módnom gala, v rámci ktorého ocenili Leonarda A. Laudera. Modelka Karlie Kloss na módnom gala, v rámci ktorého ocenili Leonarda A. Laudera.

Dvadsaťosemročná modelka a influencerka zverejnila na svojom Instagrame krátke video, ktoré ju zachytáva v spodnej bielizni. „Dobré ránko, ahoj dieťatko,“ napísala k videu Kloss, zaostrila na svoje zaoblené bruško a poslala vzdušný bozk do kamery.

Podľa zdroja, ktorý citoval magazín People, je americká modelka nadšená, že sa stane mamou. „Bude úžasná mama,“ uviedol zdroj pre časopis. Kloss čaká svojho prvého potomka s manželom Joshuom Kushnerom, s ktorým nedávno oslávili aj druhé výročie sobáša.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karlie Kloss (@karliekloss)

Kushner pochádza zo známej americkej rodiny a jeho brat Jared je zaťom dosluhujúceho amerického prezidenta Donalda Trumpa a manželom jeho dcéry Ivanky. Rodina známej topmodelky však v prezidentských voľbách podporovala Trumpovho konkurenta Joea Bidena a klebety hovoria, že rozdielne politické názory sú kameňom úrazu v rodine Kushnerovcov a medzi bratmi.

Nedávno sa Karlie Kloss zapojila aj do mediálneho biznisu, keď so skupinou investorov „zachránila“ lifestylový magazín W Magazine.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Instagram #modelka #Karlie Kloss

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...