Heidi Klum v rodnom Nemecku ako magnet! Takto ju veru neprehliadol nik

Už šestnástu sezónu populárnej reality-šou Nemecko hľadá topmodelku pripravuje slávna rodáčka z tejto európskej krajiny Heidi Klum. Fotoaparáty ju zachytili v centre Berlína.

23.11.2020 00:00
Germany Heidi Klum Foto: ,
Bývalá modelka, televízna osobnosť Heidi Klum počas nakrúcania svojej šou Nemecko hľadá topmodelku.
debata

Problém to, samozrejme, nebol. Nielen pre celebritnú a dobre známu tvár na námestí neďaleko Brandeburskej brány, ale tiež vzhľadom na to, čo si mama štyroch detí obliekla. Plavovláska, ktorá okrem porotcovania vo vlastnej šou hľadá talenty aj za oceánom v programe Amerika hľadá talent, stavila na pestrofarebný kožuch.

Ochrancovia zvierat však v tomto prípade prídu „skrátka“. Klumovej niet čo vyčítať, keďže nešlo o model z pravej kožušiny, ale plyšovú variantu z dielne značky Kirin. Ide o módu, ktorá kombinuje európsku eleganciu s výraznou japonskou farebnosťou a hravosťou.

Bývalá modelka, televízna osobnosť Heidi Klum... Foto: SITA/AP, Kay Nietfeld
Bývalá modelka, televízna osobnosť Heidi Klum počas nakrúcania svojej šou Nemecko hľadá topmodelku. Bývalá modelka, televízna osobnosť Heidi Klum počas nakrúcania svojej šou Nemecko hľadá topmodelku.

Heidi Klum je podľa zdrojov ubytovaná v luxusnom hoteli Adlon v centre Berlína, neďaleko ktorého aj vznikli uvedené zábery. Podľa informácií Kronen Zeitung by sa nové epizódy šou mali nakrúcať zatiaľ výlučne v Nemecku a práve v jeho metropole, keďže súčasná situácia ohľadom pandémie koronavírusu neumožňuje jednoduché a bezpečné cestovanie a nakrúcanie v rozličných destináciach po svete. V minulosti sa pritom účastníčky reality-šou, ktorú stále s úspechom vysiela stanica PRO7, mohli pozrieť do USA, Veľkej Británie, ale tiež napríklad do Ázie.

Klumovú v Nemecku sprevádza celá rodina, nechýba ani manžel Tom Kaulitz. Vášeň medzi partnermi je pritom aj po viac ako dvoch rokoch vzťahu zjavná. Dôkazom môže byť možno až príliš osobné video zo spoločného sprchovania, ktoré nedávno Klum zverejnila na svojom Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #nakrúcanie #kožuch

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...