Veľký debut krásnej dcéry Heidi Klumovej! So slávnou mamou pózuje ako profíčka a vyzerá...

Dlhé roky žila veľmi súkromný život tínedžerky, ktorá má síce slávnych rodičov, no darí sa jej zostať z dosahu bulvárnych médií a reportérov. Teraz sa konečne najstaršia dcéra modelky a televíznej hviezdy Heidi Klumovej postavila pred objektívy.

14.12.2020 11:21
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Šestnásťročná Leni, ktorej otcom je taliansky magnát Flavio Briatore, je hviezdou titulnej strany nemeckého magazínu Vogue. Zapózovala si na nej, samozrejme, aj so slávnou mamou. Plavovlasé duo ozdobilo titulku dvojčísla na január a február roka 2021, ktorá by mala prísť do predaja v najbližších dňoch. Súčasťou vydania budú aj ďalšie spoločné či individuálne zábery, na ktorých najmä 16-ročná Leni potvrdzuje, že jablko nepadá ďaleko od stromu.

Hrdá mama, ktorá má okrem dcéry ešte ďalšie tri ratolesti, sa na svojom Instagrame vyznala z pocitov, ktoré sprevádzali fotenie. „Som na teba taká hrdá. A nie preto, že si si vybrala túto cestu. Viem, že bez ohľadu na to, ktorou cestou sa vydáš, bude to len tvoja cesta. Vždy vieš presne, čo chceš a čo nechceš. Nie si žiadna moja mini verzia. A som rada, že teraz môžeš svetu ukázať, kto si,“ napísala pod zdieľaný záber Heidi Klum.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

„Som si istá, že na teba čakajú vzrušujúce chvíle. Vogue je najlepší spôsob, ako začať kariéru, o ktorej snívaš. A aj keď je pre mňa trochu ťažké pustiť ťa na tento svet, vždy urobím všetko pre to, aby si bola šťastný a aby sa ti splnili sny. Som hrdá na to, že som tvoja mama,“ doplnila ešte Heidi Klum.

Štyridsaťsedemročná hviezda pridala tiež niekoľko záberov z fotenia a dokonca sa podelila aj o momentku, kde sa stretli tri generácie. Okrem Heidi a jej dcéry Leni si totiž na fotografii zapózovala aj Klumovej mama Erna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #móda #Heidi Klum #Vogue #Leni Klum

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...