Topmodelka Kaia Gerber mieri do slávneho seriálu! Ja snáď iba snívam, teší sa

Modelka Kaia Gerber má iba 19 rokov, ale už je z nej svetová hviezda.

25.03.2021 00:00
Kaia Gerber Foto: ,
Topmodelka Kaia Gerber.
debata (1)

Od momentu, kedy vstúpila do sveta modelingu, ohuruje svojou krásou svet. Aj módnych tvorcov, pre ktorých predvádza počas módnych šou. A ide o tie najprestížnejšie značky – Givenchy, Moschino, Chanel, Saint Laurent…

Z vychytenej modelky sa však môže stať herečka. Ako prezradil režisér Ryan Murphy, dcéra topmodelky Cindy Crawfordovej sa stane súčasťou 10. série „American Horror Story“. Správu na Instagrame potvrdil sám režisér. „S veľkou radosťou oznamujem, že Kaia Gerber sa pridáva k rodine American Horror Story.“ Reakcia Gerberovej nenechala na seba dlho čakať: „Iba snívam, nebuďte ma,“ napísala.

Topmodelka Kaia Gerber. Foto: SITA/AP, Jason Mendez
Topmodelka Kaia Gerber sa tiež objavila na premiére projektu High Fidelity televíznej stanice Hulu. Topmodelka Kaia Gerber.

Hoci podrobnejšie informácie o úlohe pre mladú modelku známe nie sú, zoznam jej kolegov je pôsobivý. Pred kamerou sa predvedie po boku hercov ako Macaulay Culkin (40), Sarah Paulson (46), Evan Peters (34) a držiteľky Oscara, Kathy Bates (72).

Topmodelka Kaia Gerber v kreácii z kolekcie...
Modelka Kaia Gerber predvádza svoje temné matné...
+5Modelka Kaia Gerber predvádza kreáciu...

Pre Kaiu to však nie je úplne prvá rola pred kamerou – má za sebou účinkovanie v niekoľkých klipoch a v roku 2016 si zahrala malú rolu vo filme „Sister Cities“. Úloha v „American Horror Story“ však bude rozhodne väčšia aj významnejšia, dokonca môže byť pre štíhlu hnedovlásku vstupenkou do Hollywoodu.

Aj jej slávna mama, Cindy Crawford (55), si v čase svojej najväčšej slávy zahrala v niekoľkých snímkach. Najväčšiu rolu, hlavnú, získala v roku 1995 po boku Williama Baldwina v snímke Ako štvaná zver. Filmom však veľa vody v Hollywoode nenamútila, išlo o prepadák.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #American Horror Story #Kaia Gerber

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...