Najzvodnejšia Švédka dojčí dcérku priamo na pľaci: Kritika? Toto odkazuje!

Iba pred pár týždňami priviedla na svet prvé dieťa a topmodelka Elsa Hosk je už späť v pracovnom kole. Teda, samozrejme, všetko prebieha ako príležitosná práca v rámci materskej dovolenky.

02.04.2021 00:00
debata (5)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa elsa hosk (@hoskelsa)

Švédska rodáčka sa ocitla v centre pozornosti práve v súvislosti s návratom pred objektív a materstvom. Konkrétne zdieľaním momentov ako je dojčenie svojej novonarodenej dcérky v prestávke v rámci fotenia. Keď nedávno zverejnila na svojom Instagrame záber, ako na zadnom sedadle auta dojčí svoj poklad, dočkala sa množstva nadšených, ale tiež údajne veľa kritických reakcií. Tie druhé prišli najmä od mužov.

„Zdá sa mi zaujímavé, koľko správ som dostala od mužov, ktorým sa zdá poburujúca fotografia, na ktorej dojčím moju dcéru,“ napísala následne Hosk v instastory. „Veď dojčenie je tá najprirodzenejšia vec, ako vás to môže poburovať? Prsia skrátka existujú na to, aby sme mohli nakŕmiť naše deti,“ dodala ešte 32-ročná rodáčka zo Štokholmu.

Topmodelka Elsa Hosk na premietaní... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Elsa Hosk Topmodelka Elsa Hosk na premietaní Victoria's Secret 2018 Fashion Show v New Yorku.

Hosk sa tak zaradila medzi zástup celebritných mamičiek, ktoré obhajujú dojčenie a dokonca aj jeho medializovanie. Iba nedávno sa do podobnej diskusie zapojila aj česká speváčka Monika Bagárová, ktorá na podporu všetkých mám zverejnila práve záber z dojčenia svojej dcérky Rumie. Prebiehalo pri tom počas toho, ako Bagárovú líčili a pripravovali na vystúpenie.

Bagárová sa tiež ohradila voči kritike sledovateľov na internete, ktorí podobné zábery odsudzujú. "Prečo sa niektorí ľudia pohoršujú nad fotkou pri dojčení, či už doma alebo na verejnosti? A odhalené zadky a prsia vidieť každý deň, len čo ráno otvoríme Instagram, je ok?“

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #kritika #Instagram #dojčenie #materstvo #Elsa Hosk

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...