Havlová kráľovnou siedmich morí! Pod vodu ju ťahá závažie, pózovať zvládla ako modelky

Tehotná herečka, jej slovenská kolegyňa a najnovšie už aj bývalá prvá dáma Česka. Dagmar Havlová sa pridala do zoznamu osobností, ktoré podľahli čaru fotenia pod vodou pred objektívom Češky Lucie Drlíkovej.

23.04.2021 00:00
debata

Známa fotografka sa už roky venuje špeciálnym záberom, ktoré s jej modelkami vznikajú pod vodnou hladinou. Kým kedysi to boli najmä fotografie jej ľudských objektov, postupne k nim pribudlo aj pár rekvizít a Drlíková svojimi fotkami buduje snovú fantastickú krajinu.

Jednou z jej „obyvateliek“ sa pred časom stala aj známa česká herečka a niekdajšia prvá dáma Dagmar Havlová. Drlíková ju zachytila ako „kráľovnú siedmich morí“, vraj jej obľúbenú postavu z rozprávok o Sindibádovi, ktoré v detstve mala tak rada.

Vdova po prezidentovi Václavovi Havlovi je ďalšou zo známych žien, ktoré prijali Drlíkovej ponuku do jej projektu Once Upon a Dream in Waterland. Ten vzniká už od roku 2018 a popri prominentných dámach na ňom pracovala fotografka aj s viacerými modelkami. Šesťdesiatosemročná Havlová sa však v porovnaní s modelkami nijako neostýchala ani „nedržala v úzadí“.

Ako povedala českému portálu Super.cz, vodné fotenie prinieslo so sebou pomerne náročný proces. „Posledné fotenie prebiehalo aj na dne bazénu s niekoľkokilovým závažím. Mám rada výzvy a prekonávanie samej seba,“ komentovala Havlová.

Vy sa môžete v našej ankete rozhodnúť, ktorej známej dáme to pod vodou pristalo najviac? Hlasujte v našej ankete.

Herečka Patrície Pagáčová

Herečka a spisovateľka Vlastina Svátková

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #voda #fotenie #Dagmar Havlová #Lucie Drlíková

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....