Výzva Klumovej pre staršie dámy: Ak chcete byť modelkami, príďte ku mne

Pred týždňom sa skončila 16. séria súťaže, ktorú v Nemecku vysiela stanica PRO 7 - Germany's Next Topmodel.

07.06.2021 13:00
Heidi Klum Foto:
Nemecká modelka Heidi Klum na zábere z roku 2017.
debata

Jej tohtoročnou víťazkou sa stala modelka Alex Mariah Peter, ktorá sa narodila ako chlapec, v šou tak v roku 2021 zvíťazila transrodová osoba.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

16. ročník šou má už jeho organizátorka Heidi Klum úspešne za sebou, ale na svojom Instagrame spúšťa výzvu na ďalší, 17.ročník. A v nej odznela z jej úst aj špeciálna požiadavka smerom k novým súťažiacim. Dievčatá, ktoré sa chcú stať modelkami, sa už môžu hlásiť. Ale nielen dievčatá. Práve rozmanitosť sa stala hlavným heslom 16. série šou a Klum sa ho chce držať aj naďalej. Jej prosba smerom k ženám znie: „Hláste sa aj staršie dámy“.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

„Súťaž je určená pre ženy od 18-tich rokov, ale horný vekový limit neexistuje. Preto prosím aj staršie dámy, prihláste sa,“ vyzvala na Instagarme 48-ročná Klum.

Tohtoročná séria šou Germany's next Topmodel sa natáčala v Nemecku, hoci roky sa tak dialo v Los Angeles. Pre pandémiu sa tak musela Klum presunúť do rodnej krajiny spolu s celu rodinou, kde od jesene šou pripravovala. Po jej boku tento raz už stála aj jej 17-ročná dcéra Leni. Ako sa ona sama vyjadrila pre magazín Vogue, je možné, že v budúcnosti svoju slávnu mamu na jej pozícii v šou Germany's Next Topmodel vystrieda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...