Hviezda Bellucciovej dcéry stúpa! S mamou vo Vogue, so sestrou zvodná na balkóne

Slávne rodinné meno, ale aj vrodená krása a šarm po oboch rodičoch predurčili len 16-ročnú Devu Casselovú na výrazný záujem médií a sveta modelingu. Tínedžerka si zjavne svoju popularitu užíva.

07.07.2021 00:00
619264833 Foto:
Modelka a influencerka Deva Cassel pózuje svojej mladšej sestre Leonie na balkóne hotela v talianskom Portofine.
debata

Šestnásťročná dcéra známej talianskej herečky Monicy Bellucciovej a francúzskeho herca Vincenta Cassela sa nedávno objavila v talianskom Portofine, kde trávila rodinnú dovolenku. O Devu je už medzi paparazzmi slušný záujem a nasledovali ju aj do vychýreného letoviska. Práve tam vznikli fotografie, ktoré zachytávajú staršiu dcéru niekdajšieho hereckého páru, ako sa vykrúca pred objektívom mobilu, ktorý drží v ruke jej mladšia sestra. Zdá sa, že to je tak trochu údel mladšej sestry – fotografovať svojho staršieho (a mimoriadne pôvabného) súrodenca.

Deva Cassel iba pred pár mesiacmi nafotila kampaň pred objektívom slovenského fotografa Branislava Šimončíka pre značku Dolce & Gabbana. Slovák neskôr spolupracoval aj s jej slávnejšou mamou. Rodinná dvojica sa pre značku Dolce & Gabbana stala symbolom ich odkazu talianskej krásy, šarnu, štýlu a súdržnosti.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue Italia (@vogueitalia)

Spojenie známej mamy a jej príťažlivej dcéry však len nedávno využil aj taliansky magazín Vogue. Dvojicu umiestnil priamo na titulnú stranu aktuálneho vydania. O fotografie sa postaral známy módny fotograf Paolo Roversi.

Kým Deva Cassel s mladšou sestrou Leonie a otcom sa nachádzajú momentálne v talianskom Portofine, ich mama sa už začiatkom týždňa objavila v Paríži. Monica Bellucci nechýbala na prehliadke značky Christian Dior a jej kolekcie haute couture, aby sa následne objavila na štátnej večeri v Elyzejskom paláci, ktorej hostiteľom bol francúzsky prezident Emmanuel Macron a jeho taliansky kolega – prezident Sergie Mattarella.

Talianska herečka Monica Bellucci sa zúčastnila... Foto: SITA/AP, Lewis Joly
France Italy Talianska herečka Monica Bellucci sa zúčastnila na štátnej večeri, ktorá sa konala v Elyzejskom paláci pri príležitosti stretnutia francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona a talianskeho prezidenta Sergia Mattarellu.

Bellucciovú čaká v najbližších dňoch aj účasť na filmovom festivale v Cannes, ktorý odštartoval v utorok večer. Či na červený koberec dorazí aj jej krásna dcéra, zatiaľ nie je isté. Je to však veľmi pravdepodobné, keďže za posledný rok si Deva Cassel vybudovala status žiadanej a fotografovanej mladej celebrity.

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #Monica Bellucci #Portofino #Deva Cassel

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...