Žiaden byt bez klímy ani plač: Pořízková sa mohla zahrať na niekoho iného

Minulý týždeň sa fotila nahá v rímskej hotelovej kúpeľni. Modelka českého pôvodu Pavlína Pořízková však stihla aj čosi iné. Návrat na prehliadkové móla. V trochu netradičnom duchu, no veľkom (a luxusnom) štýle.

13.07.2021 00:00
FENDI COUTURE CLOSEUP 04 2 Foto:
Modelka českého pôvodu Pavlína Pořízková sa objavila na prehliadke Fendi Haute Couture Jeseň/Zima 2021 v Ríme.
debata

Päťdesiatšesťročná Pořízková zastúpila generáciu zrelých žien v zozname modeliek, ktoré si na prezentáciu najnovšej kolekcie vybral taliansky módny dom Fendi. Mama dvoch dospelých synov sa predstavila v luxusnom koženom kabáte bielej farby s ručne zapracovanými výšivkami a minimalistickom looku s uhladenými vlasmi a jasnou akoby takmer nenalíčenou pleťou.

Kolekcia Fendi Haute Couture Jeseň/Zima 2021...
Kolekcia Fendi Haute Couture Jeseň/Zima 2021...
+17Kolekcia Fendi Haute Couture Jeseň/Zima 2021...

Pred pár mesiacmi magazín Vogue CS nafotil s českou rodáčkou provokatívny fotoeditoriál a záujem médií vyvolali aj zábery s jej novým partnerom – scenáristom Aaronom Sorkinom na Oscaroch. Čo sa však modelingovej kariéry týka, Pořízková už dlhší čas nepredvádzala. Návrat pred kameru režiséra Lucu Guadagniniho, ktorý sa postaral o módny film z prezentácie kolekcie, ale tiež pre objektívy, bol pre ňu skvelým zážitkom. Priznala to aj na sociálnej sieti (tam mimochodom zverejnila tiež záber zo zákulisia so slovenským modelingovým agentom Mirom Šimoničom. Ten je známy ako manažér Adriany Sklenaříkovej, no zastupuje aj Pořízkovú).

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

„Je také zábavné si na chvíľu požičať tento život, byť ženou v luxusnom bielom plášti, tou ženou, ktorá kráča vysoko a nepozná žiadnu neistotu. Nemusí vynášať mačacie exkrementy, ani brať psa na prechádzku a potiť sa doma, lebo býva v byte bez klimatizácie, a nemusí plakať, pretože je zmätená a nevie, čo bude ďalej,“ napísala k fotografii s prehliadkovým lookom Pavlína.

FENDI COUTURE LOOK 22 Čítajte viac Týždne ručnej práce - luxus, aký vyráža dych: Kožušnícky dom opäť ohúril couture módou

„Môcť okúsiť na týždeň život niekoho iného a môcť si požičať ich sebavedomie, to je niečo, čo som potrebovala,“ dodala tiež modelka, ktorá je považovaná za vôbec prvú supermodelku a ktorá v minulosti ozdobila stovky titulných strán módnych magazínov.

Okrem Pořízkovej sa medzi hviezdami prehliadky v Ríme objavila aj 52-ročná Christy Turlington či 47-ročná Amber Valetta. V módnom filme potom účinkuje aj britská topmodelka Kate Moss (47), ktorej spoločnosť robila aj dcéra Lila Moss. Kolekciu aj video z prehliadky si môžete pozrieť tu.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rím #Instagram #sebavedomie #Pavlína Pořízková #Fendi

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...