Kardashianka vyzliekla Kate Mossovú! Splnil sa jej sen, vždy túžila po takej ikone

Len pár hodín sú vonku dva nové vizuály v rámci reklamnej kampane na spodnú bielizeň SKIMS. Značka, za ktorou stojí slávna Kim Kardashian, zlákala do svojich radov aj niekdajšiu supermodelku.

14.07.2021 13:45
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SKIMS (@skims)

Len pár hodín sú vonku dva nové vizuály v rámci reklamnej kampane na spodnú bielizeň SKIMS. Značka, za ktorou stojí slávna Kim Kardashian, zlákala do svojich radov aj niekdajšiu supermodelku.

Reč je o britskej hviezde Kate Mossovej, ktorá sa stala novou tvárou tvarovacej a bezšvovej bielizne a zapózovala pred objektívom so svojou typickou charizmou a krásou. „Predstavujeme vám Kate Mossovú pre SKIMS. Legendárna módna ikona,“ napísali na Instagrame značky k prvej fotografii, ktorú odtajnili v utorok večer.

Médiá, samozrejme, začali pátrať, ako sa podarilo Kim Kardashianovej presvedčiť na účasť v reklamnej kampani 47-ročnú Mossovú. Ako píše portál TMZ.com, dvojica sa už niekoľko rokov priatelí a ich vrúcny vzťah zohral rolu v tom, že britská kráska kývla na ponuku amerického výrobcu pod krídlami Kardashianovej.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SKIMS (@skims)

„Normálne už nerobí kampane ako táto. Dokonca ani pre Victoria's Secret. Takže je to veľká vec,“ napísal portál TMZ.com. Tiež informoval o tom, že Kim Kardashian oslovila priamo Kate, pretože ju vždy považovala za najväčšiu módnu ikonu a veľmi si želala, aby pre ňu urobila kampaň.

Dvojica sa nedávno stretla aj v Ríme, kde obe navštívili Vatikán a zároveň sa zúčastnili na bližšie nešpecifikovanom podujatí pod krídlami značky Fendi. Zábery nafotila Kate Moss v Londýne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Kim Kardashian #Kate Moss #spodná bielizeň

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...