Rodinná dámska jazda! Nestarnúca Demi Moore s dcérou v Paríži. Neuveríte, kto sa ku nim pridal

Herečku Demi Mooreovú mali možnosť už počas uplynulého týždňa zahliadnuť zástupcovia médií v Miláne, kde sa konala spoločná prehliadka značiek Fendi a Versace. Za módou sa hviezda následne posunula aj do Paríža.

06.10.2021 00:00
Francúzsko Paríž týždeň módy prehliadka Foto: ,
Americká herečka Demi Mooreo (vpravo) jej dcéra dcéra Scout Willis.
debata

V tomto prípade už nebola sama. Hrdinku hitov Duch či Charlieho anjeli sprevádzala dcéra Scout Willis, ktorá je jednou z troch ratolestí z Mooreovej manželstva s hercom Brucom Willisom. Slávna mama má vraj so svojimi dcérami veľmi blízky vzťah – je im viac kamarátkou než prísnym rodičom – a to naznačovali aj zábery z parížskej módnej šou Stelly McCartneyovej. Demi so Scout boli celý čas v dobrej nálade, usmievali sa a pózovali spoločne aj sólo fotografom.

Zľav: Americká herečka Demi Moore, herečka...
Americká herečka Demi Moore prichádza na módnu...
+6Módna kreácia britskej návrhárky a dcéry...

V jednej chvíli sa ku rodinnej dvojici pridala ešte ďalšia známa dáma z amerického kontinentu – inak tiež slávna ratolesť ešte slávnejšieho rodiča. Reč je o Paris Jacksonovej, prostrednom dieťati zosnulého kráľa popu Michaela Jacksona. Paris sa už roky profiluje ako zanietená ekologická aktivistka a ochranárka prírody. Aj preto nebolo asi prekvapením, že prišla na prehliadku McCartneyovej. Tá zdedila svoje ochranárske sklony ešte od mamy Lindy a patrí medzi najznámejšie dizajnérky na svete, ktoré odmietajú prácu s kožušinami, ale tiež kožou alebo inými živočíšnymi materiálmi používanými napríklad na doplnkoch či gombíkoch.

zväčšiť Americká herečka Demi Moore. Foto: VERSACE/FENDI
Demi Moore Americká herečka Demi Moore.

Späť však k Demi Mooreovej. Päťdesiatosemročná tmavovláska sa síce dlhší čas neobjavila v nejakom filmovom projekte, no jej hviezda stále žiari pomerne jasno. Dôkazom bolo aj to, že sa nedávno objavila na spomenutej prehliadke Fendi/Versace. Američanka je dobrou priateľkou návrhára Kima Jonesa a možno aj vďaka nemu sa pred pár mesiacmi objavila dokonca priamo na móle ako jedna z modeliek počas prehliadky Fendi Haute Couture.

zväčšiť Herečka Demi Moore počas prehliadky kolekcie... Foto: STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia
586494692 Herečka Demi Moore počas prehliadky kolekcie haute couture z dielne Fendi od dizajnéra Kima Jonesa.

Titulky novín tesne po tomto „debute“ sa však neniesli len v pozitívnom duchu. Demi Moore, povestná svojou láskou ku skrášľovacím zákrokom, totiž podľa viacerých novinárov prekročila mieru a zmenili sa dokonca jej črty. Neskôr sa ukázalo, že išlo aj o silu líčenia a tieňovania. Herečka síce operácie nezaprie, ani množstvo implantátov či botoxu v tvári, stále však ešte vyzerá ako ona. Alebo si myslíte niečo iné?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #móda #Paris Jackson #Demi Moore #Scout Willis

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...