Rovno z postele? Ale nádherná... Mossovej dcéra ako ženská hviezda medzi mužmi od Diora

Kedysi to bola jej slávna mama, dnes je magnetom pre dizajnérov aj fotografov len 18-ročná Lila Grace Moss. Reč nie je o nikom inom ako o dcére niekdajšej supermodelky Kate Mossovej.

20.12.2021 00:00
Britain Dior Men Fashion Photo Call Foto: ,
Topmodelka Lila Grace Moss na prehliadke pánskej kolekcie Dior.
debata

Osemnásťročná blondínka sa aj pred pár dňami ocitla v centre pozornosti, keď sa ako jedna z mála ženských celebrít objavila na pánskej prehliadke značky Dior. Dôvodom jej pozvania bol v tomto prípade najmä dizajnér Kim Jones, ktorý pre Dior Men tvorí a ktorý je dlhoročný priateľ rodiny Kate Mossovej.

Model Jordan Barrett a modelka Lila Grace Moss...
Topmodelka Naomi Campbell na prehliadke Dior Men.
+3Herec James Norton na prehliadke Dior Men v...

Lila Grace dorazila na prezentáciu najnovšej pánskej kolekcie v netradičnej kombinácii pyžamového kompletu. Doplnila ho masívnymi čižmami s vrúbkovanou podrážkou a takmer nahým mejkapom. Vzhľad, ktorý evokoval akoby mladučká kráska práve vstala z postele, však u fotografov zabodoval. Konieckoncov, išlo o jednu z kreácií, ktorú Jones prezentoval aj celému svetu.

zväčšiť Modelka Kate Moss (vľavo) a jej dcéra Lila... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Paris Fashion Week Fendi 2021 Modelka Kate Moss (vľavo) a jej dcéra Lila Grace Moss pózujú za plastovou stenou fotografom počas prehliadky Fendi Haute Couture v Paríži.

Osemnásťročnú Mossovú mohli fanúšikovia módy vidieť za uplynulé mesiace niekoľkokrát aj na prehliadkach talianskej odevnej značky Fendi. Tam sa objavila spoločne so svojou slávnou mamou a za rozhodnutím spojiť rodinné duo na móle a tiež pred kamerami opäť stál návrhár Jones.

FENDI COUTURE LOOK 22 Čítajte viac Týždne ručnej práce - luxus, aký vyráža dych: Kožušnícky dom opäť ohúril couture módou

Ten okrem pôsobenia pre pánsku líniu Dior je už viac ako rok kreatívnym dizajnérom aj v prípade talianskeho kožušníckeho výrobcu a odevné prezentácie často koncipuje ako poctu rodine a tým najbližším ľuďom vo svojom živote. Dámy Mossové, podobne ako napríklad herečka Demi Moore či topmodelky Christy Turlington alebo Naomi Campbell, sa ku nim zjavne počítajú. Viac si môžete pozrieť v archívnej galérii z prehliadok haute couture značky Fendi.

Video
VIDEO: Módna prehliadka Fendi Haute Couture Jar/Leto 2022 Zdroj: F­ENDI

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #modelka #Dior #talent #Fendi #Kim Jones #Lila Moss

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...