Nová Miss America je kráska z Aljašky! Porota z nej šla do kolien, internet sa smeje!

Len pár dní po tom, čo v Izraeli svet spoznal novú Miss Universe, konala sa za Atlantikom jedna z troch tamojších súťaží krásy, ktoré pozorne sleduje americká verejnosť. Miss America má novú víťazku!

17.12.2021 07:21
Miss America Foto: ,
Miss Aljaška Emma Broyles (v strede) po tom, čo ju korunovali za Miss America.
debata (16)

Korunku si zo súťažného večera, na ktorom sa predstavili zástupkyne jednotlivých amerických štátov, odniesla Miss Aljaška Emma Broyles. Hoci sa stále píše rok 2021, hnedovláska Broyles už bude nositeľkou titulu na budúci rok. Pre pandémiu sa minulý rok súťaž vôbec neuskutočnila a organizátori jeden ročník celkom preskočili.

Miss Aljaška Emma Broyles (v strede) po tom, čo...
Miss Aljaška Emma Broyles (vľavo) reaguje po...
+5Miss Aljaška Emma Broyles počas rozhovoru s...

Z vyše päťdesiatky kandidátok postupne porota vyselektovala desať favoritiek, medzi ktoré sa prepracovali napríklad krásky zo štátov Texas, Utah či Florida, Oregon alebo New York. Tie čakala talentová súťaž a následne rozhovor s porotou.

Práve Emma Broyles podľa magazínu People uchvátila členov poroty svojou pohotovosťou a bystrými odpoveďami pri osobnom rozhovore a otázkach, ktoré dostala. V súťaži však údajne bojovala veľmi tesne, plece pri pleci (alebo pekná tvárička vedľa inej peknej tváričky?), s víťazkou zo štátu Alabama Lauren Bradfordovou a zástupkyňou štátu Massachusetts Elizabeth Pierreovej. Tie skončili následne na druhom a treťom mieste.

zväčšiť Miss Aljaška Emma Broyles po zisku korunky Miss... Foto: SITA/AP, Jessica Hill
Miss America Miss Aljaška Emma Broyles po zisku korunky Miss America od svojej predchodkyne Camille Schrierovej.

Broylesovej vo štvrtok odovzdala korunku zatiaľ posledná víťazka Miss America Camille Schrier. Víťazstvom získava kráska z Aljašky šesťciferný ročný plat počas nasledujúceho roka a tiež dostane sumu 100-tísic dolárov uloženú v štipendijných fondoch, ktorú môže využiť na vlastné vzdelávanie.

Na súťaži sa napokon nemohla zúčastniť Miss Maine Mariah Larocque, ktorá musela ísť do karantény pre covidový kontakt. Napokon však aj bez prítomnosti na finále získala titul Miss Sympatia.

Samotný finálový večer, ktorý priniesla americkým divákom spoločnosť Peacock, sa však dočkal tvrdých kritických či humorných reakcií na internete. Predovšetkým na Twitteri. Mnohí používatelia komentovali, že niektoré talentové disciplíny ukázali skôr trápnosť ako talent a iní vtipkovali na margo toho, že nejde o súťaž krásy, ale vlastne vzdelávací program a pracovný pohovor.

Najlepšie „meme“ prinášame na ďalšej strane:

© Autorské práva vyhradené

16 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #rozhovor #Miss America #titul #pohotovosť #Aljaška

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...