20 rokov a ich láska je stále ako z reklamy! Habera s Peštovou predviedli nežnosti aj objektívu

Hoci svoje súkromie si skôr strážia ako odhaľujú, nedávno predsa len urobili výnimku. Známy česko-slovenský pár Daniela Peštová a Pavol Habera oslávili lásku. Ich spoločnú, ale aj lásku, ktorá je pre svet azda tou najdôležitejšou emóciou.

27.01.2022 11:30
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Slávnu českú modelku a slovenského speváka, muzikanta a televízneho porotcu si do svojho februárového vydania vybral český magazín ELLE. Asi neprekvapí, že okrem profesionálky Daniely sa tentoraz ocitol pred objektívom aj Habera – celé vydanie je totiž venované láske, čomu nahráva aj fakt, že vo februári celý svet oslavuje sviatok zamilovaných.

„Všetko, čo potrebujete, je láska,“ znie heslo, ktorým sa fanúšikom prihovorila Peštová s Haberom, ale aj samotný časopis. Rodák z Brezna a líder formácie TEAM pritom poukázal tiež na fakt, že je to už ich spoločná tretia „cover“, pričom jednotlivé vznikali v desaťročnom rozmedzí. Prvá v roku 2002, druhá v roku 2012 a zatiaľ posledná prichádza do predaja práve v januári aktuálnej „2022-ky“.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pavol Habera (@pavolhabera)

„Tak zase o desať,“ odkázal porotca česko-slovenskej Superstar svojim sledovateľom na Instagrame. „Ďakujeme za našu tretiu spoločnú,“ pridala sa na vlastnom profile pôvabná Peštová.

Známa šoubiznisová dvojica svoj vzťah odštartovala začiatkom nového milénia, pričom v roku 2002 prišla na svet ich spoločná dcéra Ella. Okrem nej majú aj syna Paula Henryho a Peštová je tiež mamou syna Yannicka Butiho, ktorého má z prvého manželstva s Tomasom Butim.

V roku 2022 čakajú rodinu dve jubilejné oslavy. Okrem toho, že dcéra Ella dovŕši okrúhlu dvadsiatku, Pavol Habera bude mať v apríli 60. Jeho partnerka oslávila okrúhliny v roku 2020 a pri tej príležitosti poskytla Pravde veľký rozhovor, ktorý si môžete prečítať aj tu.

Topmodelka Daniela Peštová.
Česká topmodelka Daniela Peštová na obálke...
+27Paľo Habera a Daniela Peštová vyzerajú spolu...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #láska #Daniela Peštová #titulná strana #Valentín #spolu #Pavol Habera

+ Sústreďte sa viac na plusy, na mínusy pokojne zabudnite.
Sieťovanie je kľúčom k novým pracovným príležitostiam....

+ Nekazte si oči a netrávte celý deň pri počítači, ak nemusíte.
Zorganizujte si svoju prácu tak aby ste toho...