Slávny fešák z reklamy má po 50-ke, na pláži hopsá hore bez... Zahaľovať sa fakt nemusí

Ralph Lauren, Armani, ale aj vlastná značka, úspech na mólach, v reklamách či dokonca na filmovom plátne. Výpočet v kariére amerického modela Tysona Beckforda je pomerne bohatý. Ani po 50-ke však niekdajšia hviezda zo stránok časopisov nestráca nič zo svojej príťažlivosti.

08.03.2022 00:00
Model a herec Tyson Beckford. Foto: ,
Model a herec Tyson Beckford.
debata

Rodáka z Bronxu pred pár dňami zachytili objektívy na pláži v Miami – ako inak, priamo pri tréningu. Beckford nenechal nikoho na pochybách, že stále má formu hodnú modela zo stránok reklám. Oblečený len v šortkách s maskáčovým vzorom, v teniskách s výraznými farebnými ponožkami, na tvári slnečné okuliare. Bývalá hviezda reklamných kampaní značky Ralph Lauren a Polo Ralph Lauren oslávila v decembri 51. narodeniny, no na záberoch z miamskej pláže by ste pri pohľade na Beckforda päťdesiatnika hľadali márne – udržiava si mladistvo pôsobiacu vyšportovanú figúru.

Video
VIDEO: Fešák z reklamy má aj po 50-ke vyšportovanú figúru – aha, ako vyzerá Zdroj: Profimedia

Niekdajšieho člena zoznamu 50 najkrajších ľudí na planéte (zaradil ho tam spoločenský magazín People) pritom aj dnes so záujmom vyhľadávajú módne, športové či kozmetické značky. Naposledy sa napríklad Beckford objavil v reklamnej kampani športovej značky Adidas. Len pred pár dňami tiež uviedol vlastnú kolekciu.

Herec Colin Farrell počas svojho tréningu v...
Herec Luke Evans na pláži v Miami začiatkom...
+17Herec Richard Madden, hviezda hitu The Eternals...

Urasteného modela v minulosti spájali napríklad s mladšou kolegyňou – hviezdou značky Victoria's Secret Shaninou Shaikovou. Jeden čas sa však špekulovalo aj o jeho romániku s Kim Kardashianovou. S ňou sa Beckford zjavne nerozišiel príliš v dobrom – dôkazom môžu byť aj komentáre Kardashianovej, ktoré spochybňovali jeho sexualitu a naznačovali, že by mohol byť gay.

To 183 centimetrov vysoký model nikdy nepriznal a keď minulý rok v septembri dostal priamo otázku v jednom rádiovom rozhovore, celkom tvrdo sa pustil do všetkých klebetníkov. „Nech sa všetci po..ú,“ vyhlásil Beckford. „Nikdy som nebol gay, niežeby som mal s gay ľuďmi nejaký problém. Ale nepáči sa mi, ak sa niekto snaží obrátiť situáciu len preto, lebo ja som si s nimi užil,“ uviedol model.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tyson C.Beckford (@tysoncbeckford)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #forma #model #Tyson Beckford #hviezdy po rokoch

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...