Hollywoodske krásky prilákal Louis Vuitton, hviezda Squid Game vykročila rovno po móle

Prítomnosť celebritných tvárí a známych osobností sveta šoubiznisu, ale aj umenia sa tento rok v Paríži zdala byť naozaj vysoko koncentrovaná. Výnimkou nebola ani prehliadka slávnej značky Louis Vuitton.

08.03.2022 11:45
Emma Stone (vľavo) a Alicia Vikander Foto: ,
Herečky Emma Stone (vľavo) a Alicia Vikander pózujú fotografom pred štartom prehliadky Louis Vuitton v Paríži.
debata

Výrobca koženého tovaru a doplnkov, ktorý už roky uvádza na trh aj odevnú kolekciu, prilákal do mekky módy množstvo svojich „verných“. Do prvého radu zasadli ambasádorky, ktoré sa objavujú aj v reklamách, ako napríklad herečky Alicia Vikander, Emma Stone či Jennifer Connelly. Nechýbala však napríklad ani televízna hviezda Sarah Paulson (American Horror Story, Ratchedová) či talianska „super“ influencerka Chiara Ferragni.

Herečka Julianne Moore pred prehliadkou Louis...
Zľava: Herečky Julianne Moore, Emma Stone,...
+14Herečka Emma Stone tiež pricestovala na...

Ateliér sa rozhodol poňať hviezdne aj svoju prezentáciu. Na veľkých módnych prehliadkach nie je celkom zvykom, aby sa na móle objavovali celebrity (týmto zlozvykom trpia najmä slovenskí organizátori a niektorí dizajnéri). V prípade najnovšej prezentácie kolekcie Jeseň/Zima 2022 však mohli zástupcovia značky urobiť výnimku. Určite aj preto, že ako hlavnú modelku, ktorá šou otvárala, oslovili televíznu hviezdu, ktorá ako modelka začínala.

zväčšiť Juhokórejská herečka a modelka HoYeon Jung... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
HoYeon Jung, Louis Vuitton Juhokórejská herečka a modelka HoYeon Jung (známa z hitu Squid Game) sa objavila ako prvá modelka na prehliadke Louis Vuitton v Paríži.

Reč je o juhokórejskej herečke Ho-yeon Jung, ktorej meno síce možno našincovi veľa nenapovie, no keď spomeniete seriál Squid Game, už sa viacerým rozjasní. Hrdinka juhokórejského seriálového megahitu, ktorá minulý týždeň získala aj cenu SAG za najlepší ženský herecký výkon v seriáli, má pôvab aj miery modelky – bez problémov tak mohla ovládnuť štart parížskej módnej šou.

zväčšiť Manželia Joe Jonas a Sophie Turner prišli na... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Joe Jonas a Sophie Turner Manželia Joe Jonas a Sophie Turner prišli na prehliadku Louis Vuitton spoločne.

Pozornosť počas pondelňajšej prehliadky upútal aj známy americký pár – herečka Sophie Turner a jej manžel Joe Jonas. Asi aj preto, že išlo o prvú verejnú akciu od momentu, čo sa na verejnosti objavili zábery tehotnej hviezdy seriálu Hra o tróny. Ani tentoraz však partneri neprezradili či nepotvrdili nič novinárom a model, ktorý mala hviezda na sebe, zahaľoval jej zaoblené bruško.

Hviezdne tváre na prehliadke Louis Vuitton v Paríži nájdete v galérii vyššie, dolu si môžete pozrieť ďalšie celebrity na iných módnych šou ako Dior, Chloé, Saint Laurent či Balmain a Rochas.

Zľava: Herečky Lucy Boynton, Gugu Mbatha-Raw,...
Topmodelka Cindy Bruna na prehliadke Rochas...
+25Zľava: Modelka Adriana Lima, Madelaine Petsch a...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Paríž #Alicia Vikander #Louis Vuitton #celebrity #Sophie Turner #Ho-yeon Jung

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....