Krásna vnučka prezidenta Bidena hviezdou prehliadky Ralph Lauren: Prišla si vari vybrať svadobné šaty?!

Mimo klasického prehliadkového kalendára sa uskutočnila v New Yorku prezentácia najnovšej kolekcie značky Ralph Lauren. Prilákala desiatky známych tvárí, veľkú pozornosť si popri filmových hviezdach uchmatla vnučka amerického prezidenta.

24.03.2022 00:00
Naomi Biden Foto: ,
Najstaršia vnučka amerického prezidenta Joea Bidena Naomi Biden (v strede) so snúbencom Petrom Nealom a sestrou Finnegan Bidenovou.
debata

Plavovláska Naomi Biden je dcérou Bidenovho syna Huntera a od vstupu jej starého otca do prezidentského úradu sa stala novým miláčikom americkej smotánky. Aj preto sa možno objavila ako jeden z hostí na utorňajšej prehliadke, ktorá sa konala v New Yorku a na ktorú ju sprevádzala aj mladšia sestra Finnegan a snúbenec Peter Neal.

Modelka na prehliadke Ralph Lauren s kolekciou...
Modelka Gigi Hadid na prehliadke Ralph Lauren s...
+22Model Tyson Beckford na prehliadke Ralph Lauren.

Dvojica Naomi a Peter zaujali americkú verejnosť minulý rok v septembri, keď potvrdili, že sa zasnúbili. Zoznámili sa pritom na Kolumbijskej univerzite, kde obaja študovali a ich vzťah trval už niekoľko rokov predtým, ako padla „zásadná“ otázka. „Navždy,“ napísala vtedy Naomi Biden na sociálnej sieti a zdieľala momentku so svojím partnerom a zásnubným prsteňom na ruke.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Peter Neal (@peterneal)

Zásnubám sa vraj potešil aj samotný americký prezident Joe Biden, ktorý vraj so svojimi vnúčatami udržiava veľmi blízke vzťahy. „Každý deň hovorím so všetkými mojimi piatimi vnúčatami. Či už cez telefón, alebo si aspoň napíšeme správu,“ odtajnil ešte v roku 2020 Biden. S radosťou vraj uvidí svoju najstaršiu vnučku pred oltárom.

Budúca prvá dáma USA Jill Biden v pestrých kvetovaných šatách v októbri 2020. Čítajte viac Budúca prvá dáma ako vzor štýlu? Čím môže ženy osloviť Jill Bidenová?

Kedy bude svadba, však zatiaľ jasné nie je. Objavili sa však aj dohady, že práve na prehliadke dizajnéra Ralpha Laurena bola Naomi celkom zámerne. A že jej svadobné šaty vzniknú práve v dielni jedného z najslávnejších amerických dizajnérov, ktorého firma a módne impérium sa tešia obrovskej popularite aj v Európe.

zväčšiť Zľava: Andrew Lauren a jeho manželka Natascha... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Andrew Lauren a jeho manželka Natascha Schuetz, David Lauren a Dylan Lauren s manželom Paulom Arrouetom. Zľava: Andrew Lauren a jeho manželka Natascha Schuetz, David Lauren a Dylan Lauren s manželom Paulom Arrouetom.

Na prezentácii s kolekciou Jeseň/Zima 2022 sa objavili na móle slávne tváre ako Gigi Hadid, Bella Hadid či Shalom Harlow či Tyson Beckford (niekdajší kľúčový model reklamných kampaní), zaujímavá bola však aj skladba ďalších prominentných hostí. Prišli všetky dizajnérove deti, synovia Andrew a David, ale aj dcéra Dylan s manželom.

Nechýbala herečka Rachel Brosnahan či na Oscara nominovaná Jessica Chastain (možno práve model od Laurena uvidí svet na oscarovom červenom koberci!), ale aj ich mladšie kolegyne Zoey Deutch či Lily Collins s manželom Charlesom McDowellom. Viac módy aj celebrít si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #prehliadka #móda #zásnuby #New York #Ralph Lauren #Naomi Biden

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...