Z Klumovej dcéry Leni je tmavovláska! A od hlavy po päty v značke Dior - očarujúca, čo poviete?

Je to zmena, ku ktorej došlo už pred pár týždňami, no až teraz predviedla pôvabná Leni Klum svoj veľký debut s novým imidžom. A nielen to, aj výnimočnú profesionálnu spoluprácu. Na podujatí vo francúzskom Cannes.

12.04.2022 00:00
debata
zväčšiť Modelka Leni Klum počas podujatia CanneSeries v... Foto: SYSPEO / Sipa Press / Profimedia
Leni Klum Modelka Leni Klum počas podujatia CanneSeries v Palais des Festivals vo francúzskom Cannes.

Najstaršia ratolesť nemeckej modelky a televíznej osobnosti Heidi Klumovej sa objavila na ružovom koberci (áno, doslova) v rámci akcie CanneSeries, aby prezentovala jeden zo svojich nových projektov. A nielen ten, ale aj fakt, že sa pridala ku ambasádorkám slávnej značky Dior. Konkrétne jej kozmetickej línie.

Zo 17-ročnej Leni sa stala oficiálna ambasádorka pre nemecký trh, o čom informovala aj na sociálnych sieťach. Ruka v ruke s tým išla zjavne aj jej vizuálna zmena. Anjelsky pôsobiaca blondínka totiž zmenila svoju farbu vlasov na tmavohnedú. Práve na Francúzskej riviére sa s novým účesom objavila prvýkrát na verejnosti.

Maxim Big Game Weekend Day One Čítajte viac Heidi Klum odhalila, čo sa dalo! Ale smola, zatienila ju hviezda wrestlingu - sexepílom aj TOP formou

Klumovú na podujatie nalíčil a upravil Dior, rovnako bola v tejto značke oblečená od hlavy po päty a podľa odborníkov z brandže ide o veľký úspech mladučkej modelky z celebritnej rodiny. Jej popularitu, ale aj príťažlivú tvár sa zjavne rozhodlo využiť viacero značiek. Iba nedávno na svojom profile Leni odpremiérovala aj spoluprácu so značkou FILA či prácu pre magazíny ELLE a Harper's Bazaar.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leni Olumi Klum (@leniklum)

Rozruch ešte minulý rok vyvolali fotografie dospievajúcej Leni pre magazín Rollacoaster. Ten je známy relatívne provokatívne ladenými foto-editoriálmi a platilo to aj pri fotografiách 17-ročnej modelky (18 oslávi tento rok v máji). Na jednej z nich pózovala dokonca hore bez a dlaňou si zakrývala odhalený prsník, čo najmä na sociálnych sieťach spustilo vlnu kritiky a pohoršenia. Samotná Leni nereagovala a zdá sa, že jej mama podobné aktivity schvaľuje.

Heidi Klum Čítajte viac Heidi Klum, Tyra či Candice s Alessandrou: Kardashian ich vyzliekla do bielizne a sú ikonické!

Konieckoncov, ani 48-ročnej Heidi nie je cudzia provokácia či fotenie v bielizni alebo bikinách. Naposledy zaujala ako hviezda novej kampane značky SKIMS – tvarovacej bielizne, ktorú tvorí Kim Kardashian. Okrem nej sa v reklame objavila aj jej rovesníčka Tyra Banks či modelky Alessandra Ambrosio a Candice Swanepoel.

VIDEO: TOP slovenské modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #Heidi Klum #imidž #zmena #provokácia #Leni Klum #mall.tv #tmavovláska

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...