Títo dvaja Slováci sú nové modelingové nádeje krajiny: Čaká ich svetové finále v Prahe!

Slovensko spoznalo víťazov prestížnej modelingovej súťaže trošku predčasne a výnimočne sa tak nestalo na veľkom pražskom "česko-slovenskom" finále. Má to však svoj dôvod.

16.06.2022 06:58
Timea Smaržíková a Daniel Dospel Foto:
Timea Smaržíková a Daniel Dospel sú víťazi slovenského kola súťaže Elite Model Look. Budú reprezentovať krajinu na svetovom finále modelingovej súťaže, ktoré sa bude po pätnástich rokoch konať v Prahe.
debata (3)

Víťazmi súťaže s dlhoročnou tradíciou Schwarzkopf Elite Model Look 2022 sa stala pôvabná tmavovláska s nezameniteľnými kučerami Timea Smaržíková. V rámci mužskej divízie sa rozhodla odborná porota pre Daniela Dospela. Oboch víťazov spoznali zástupcovia médií ešte v utorok v bratislavskom Primaciálnom paláci. Zrkadlovú sieň si zástupcovia modelingovej agentúry zvolili za miesto pre komornejšie „slovenské finále“, ktoré bolo posledné roky súčasťou spoločného „česko-slovenského“ a malo podobu veľkolepého galavečera v Španielskej sále Pražského hradu.

Riaditeľ súťaže Saša Jány (piaty zľava) a...
Pohovory na slovenskom kole súťaže Elite Model...
+11Modelka Michaela Hlaváčková Brezovská.

Dôvod, prečo odborná porota v čele so Sašom Jánym – riaditeľom agentúry či topmodelkou Michaelou Kocianovou, vybrala dvojicu Slovákov v Bratislave, má svoje jasné zdôvodnenie. V Prahe sa totiž už o pár mesiacov bude konať svetové finále známej modelingovej súťaže a Smaržíková s Dospelom na ňom nebudú chýbať ako reprezentanti krajiny. Organizáciu podujatia, na ktoré pricestujú desiatky nádejných adeptov na veľkú modelingovú kariéru, zverili do rúk práve pražskej a bratislavskej pobočke agentúry Elite, ktorej šéfuje Saša Jány. Rozhodovalo sa pritom medzi viacerými mestami, metropolami.

zväčšiť Trio slovenských topmodeliek - zľava: Sasha... Foto: Schwarzkopf Elite Model Look
Sasha Gachulincová, Michaela Hlaváčková Brezovská a Barbora Brušková Trio slovenských topmodeliek - zľava: Sasha Gachulincová, Michaela Hlaváčková Brezovská a Barbora Brušková.

„Veľmi ma teší úroveň našich finalistov. Zároveň mám radosť, že sa nám podarilo uspieť v súboji s mestami ako New York, Katar a Barcelona a priniesť svetové finále opäť do Prahy," vysvetlil pre médiá Jány. „Som hrdý na to, že ako organizátori súťaže pre Českú republiku a Slovensko sme historicky najúspešnejšou krajinou, čo sa týka počtu svetových víťaziek,“ doplnil, pričom jeho slová len podporila prítomnosť úspešných a krásnych Sloveniek, ktoré „zrodila“ práve modelingová súťaž Elite Model Look.

kocianka4mb Čítajte viac Michaela Kocianová: Byť len krásna nestačí... asi nikdy nestačilo

Na utorňajšom slovenskom finále a vyhlásení výsledkov sa objavila napríklad Barbora Brušková, Sasha Gachulincová či Michaela Hlaváčková Brezovská. Nechýbala tiež už spomenutá Michaela Kocianová, ktorá zároveň využila príležitosť, aby predstavila vlastnú charitatívnu aktivitu – občianske združenie Vetulus, ktoré založila so Sášom Jánym s cieľom zvýšiť kvalitu života seniorov na Slovensku. Jeho cieľom je zmena postojov spoločnosti voči starším občanom a podpora ich psychického zdravia.

Video
VIDEO: Michaela Kocianová: Dobrá agentúra nechce od modeliek peniaze za kurzy chôdze

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #finále #víťaz #Elite Model Look #Michaela Kocianová #Saša Jány

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...