Ďalšia dychberúca premena: Z Britky Lily Jamesovej je gotická domina - pre Versace!

O tom, že je schopná obrovskej vizuálnej premeny, presvedčila herečka Lily James naposledy v seriáli Pam & Tommy, kde stvárnila Pamelu Andersonovú. Zdá sa však, že britskej hviezde premeny zachutili.

15.07.2022 00:00
Lily James Foto:
Herečka Lily James na vyhlásení cien Film Independent Spirit Awards 2022.
debata

Niekdajšia hrdinka seriálového hitu Panstvo Downton sa objavila v novej kampani talianskej módnej značky Versace, pričom jej podoba na záberoch vyrazila mnohým fanúšikom dych. Teda tým, ktorý ju po dôkladnejšom skúmaní poznali.

Pôvabná Britka sa pred objektívom dua fotografov Mert a Marcus zmenila na dramaticky pôsobiacu brunetku s účesom s prísnou ofinou. Líčenie je gotické, s tmavými perami, ktoré ostro kontrastujú so svetlou pokožkou a zosvetleným obočím. Oblečená je Lily James v čiernych tvarovacích šatách s latexovými rukavicami na rukách a nad hlavou drží slávny model kabelky Greca Goddess z dielne Versace.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @lilyjamesofficial

Značka a jej kreatívna šéfka Donatella Versace následne zdieľali ďalšie fotografie na Instagrame, ktoré len podčiarkujú, akou zmenou imidžu do reklamy prešla známa herečka. Spoluprácu so značkou Versace odštartovala už pred pár mesiacmi, keď sa v jej kúskoch začala objavovať na premiérach a podporných akciách spomenutého seriálu Pam & Tommy.

Ten môžu slovenskí diváci vidieť v rámci platformy Disney, ktorá na Slovensku začala vysielať v polovici júna. Jamesovej stvárnenie herečky a modelky Pamely Andersonovej vynieslo dokonca nomináciu na cenu EMMY, pričom ju mnohí považujú za veľkú favoritku na zisk sošky. Rovnako si nomináciu vyslúžili aj jej dvaja hereckí kolegovia – Sebastian Stan v úlohe Tommyho Lee a Seth Rogen.

Herečka Lily James na prehliadke značky Versace...
Herečka Lily James v kreácii Del Core.
+6Herečka Lily James na premietaní seriálu Pam &...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #reklama #Versace #premena #Lily James

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...