Návrat do práce si užíva naplno: Zo slávnej plus-size modelky bola divožienka na móle!

Začiatkom roka sa stala mamou dvojičiek. Prvé mesiace strávila slávna americká modelka Ashley Graham práve so svojimi ratolesťami, ale na týždni módy v Miláne už opäť zarezávala.

27.09.2022 11:10
Ashley Graham Foto: ,
Topmodelka Ashley Graham na prehliadke Matty Bovan v Miláne.
debata

Tridsaťštyriročnú rodáčku z americkej Nebrasky najprv oslovila firma BOSS, pre ktorú Ashley predvádzala veľmi distingvovaný biznis look s čiernym rolákom a saténovou tubovou sukňou. Poriadne divokú a zábavnú módnu šou si však užila o pár dní neskôr – Grahamovú si ako jednu zo svojich múz vybral dizajnér Matty Bovan, ktorého šou sa konala pod záštitou značky Dolce & Gabbana.

Kate Moss Čítajte viac OBRAZOM: Miláno ovládla móda na budúci rok! Veľa odhalenej pokožky, neónové farby a majstrovstvo, ktoré vyrazí dych

Trojnásobná sexbomba a jedna z najslávnejších plus-size modeliek sa v pestrom odeve so šnurovacím korzetovým topom premenila na modernú Amazonku. Jej sexy look ešte dokresľovala úprava – akoby mokré vlasy a príťažlivé líčenie. Graham pritom už dávnejšie potvrdila, že s modelingom seknúť neplánuje – a to ani napriek nabitému rozvrhu popri materských povinnostiach.

Kráska sa už dávnejšie priznala, že občas ju sprevádzali výčitky, keď odchádzala od svojich detí za prácou. "Ale myslím si, že to je normálne. Po dvojičkách som šla do práce skôr ako pri prvom synovi. Som šťastná, keď idem do práce. Je to ako dovolenka,“ komentovala pred časom v rozhovore pre portál The Cut.

graham Čítajte viac Pichľavá poznámka na jej tehotenské strie? Plus-size hviezda Ashley Graham reagovala

Grahamovú mohli vidieť návštevníci milánskeho týždňa módy aj na prehliadke značky Dolce & Gabbana. Tam sa však neobjavila na móle, ale usadená v prvom rade vedľa dám ako Monica Bellucci či Bianca Balti. S trojnásobnou mamou potom po skončení prehliadky žúrovala iná slávna mamička – Kim Kardashian.

Ukážky z kolekcie značky Bally, sezóna Jar/Leto...
Ukážky z kolekcie značky Benneton, sezóna...
+27Ukážky z kolekcie značky Bottega Veneta, sezóna...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #modeling #Miláno #Ashley Graham #Matty Bovan

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...