Nádhernú Kaiu Gerber sledovala celá rodina! Po boku slávnej mamy Cindy... Aha, veď to je Elvis!

Hviezdou prehliadok bola kedysi jej mama, teraz tento status prirodzene prischol modelke Kaii Gerberovej. Na módnej šou značky Celine v Los Angeles bola skutočnou megastar.

12.12.2022 00:00
Kaia Gerber Foto: ,
Topmodelka Kaia Gerber na prehliadke Celine Jeseň/Zima 2023, ktorá sa konala v Los Angeles.
debata

Dvadsaťjedenročná topmodelka sa objavila na móle dlhoočakávanej módnej prehliadky, na ktorej francúzska značka predstavila trendy na jeseň budúceho roka. Okrem samotnej Gerberovej, ktorú mnohí porovnávajú práve so slávnou mamou Cindy Crawfordovou, sa na móle objavili aj ďalšie vychytené tváre modelingového sveta súčasnosti.

Olivia Wilde Čítajte viac Nech len vidí, o čo prišiel! Čerstvo rozídená Olivia Wilde v priehľadných šatách, nik sa nepozeral inam...

Pozornosť médií si však popri móde azda ešte viac uchmatli celebrity – tých bolo v LA na módnej šou požehnane. Práve spomenutú Gerberovú prišla podporiť celá rodina – do prvého radu sa usadila bývalá supermodelka Cindy Crawford, jej manžel Rande Gerber a tiež Gerberovej starší brat Presley. O pár minút neskôr sa ku nim potom pridal aj Gerberovej partner – herec Austin Butler.

Topmodelka Kaia Gerber na prehliadke Celine...
Herec Dustin Hoffman a jeho manželka Lisa...
+17Socialite Paris Hilton na prehliadke Celine...

Posledný menovaný sa v roku 2022 ocitol medzi najdiskutovanejšími hereckými hviezdami roka – vďaka za to patrila jeho stvárneniu slávneho amerického speváka Elvisa Presleyho v snímke Elvis. O tom, že Butlerov výkon nadchol aj na tých najdôležitejších „miestach“, svedčí fakt, že 31-ročný herec zostal v kontakte s Priscillou Presleyovou – niekdajšou manželkou kráľa rock'n'rollu. Aj na spomenutej prehliadke ich usadili vedľa seba.

zväčšiť Zľava: Rande Gerber, Presley Walker Gerber,... Foto: Profimedia
Celine, prehliadka, Cindy Crawford Zľava: Rande Gerber, Presley Walker Gerber, bývalá supermodelka Cindy Crawford, herec a partner jej dcéry Austin Butler a Travis Jackson.

Medzi hosťami módnej prehliadky sa potom objavili aj ďalšie známe tváre amerického sveta filmu či hudby. Viac si už pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Cindy Crawford #Kaia Gerber #Céline #Austin Butler

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....