Daniela Peštová: Čakala by som, že po pandémii budeme k sebe lepší. Nie sme...

Česká topmodelka Daniela Peštová vníma spoločenskú situáciu veľmi citlivo. Už dávnejšie sa v rozhovore pre Pravdu priznala k tomu, že je pomerne skeptický človek a vidí veci čierne. Nedávno sme sa jej opýtali podobnú otázku znovu.

13.12.2022 00:00
debata
Video

VIDEO: Daniela Peštová v rozhovore o kráse, svojich skúsenostiach z modelingovej brandže, ale tiež o vnímaní aktuálnej spoločenskej situácie.

„Nepáči sa mi, ako sa my ľudia k sebe správame. V spoločnosti sa to ešte viac vyhrotilo,“ uviedla pred kamerou Pravdy Peštová počas nedávnej návštevy Bratislavy. „Čakala by som, že od pandémie budeme k sebe lepší. A nie sme. Ako môžeme byť, ak o pár kilometrov ďalej zabíjajú deti a ľudí, je vojna. Útočí sa na menšiny. Stále sa proste niečo deje. Ideme úplne opačným smerom, ako by sme mali ísť,“ menovala známa česká kráska.

zväčšiť Topmodelka Daniela Peštová na archívnom zábere. Foto: Schwarzkopf Elite Model Look
SEML - vyber - 039 Topmodelka Daniela Peštová na archívnom zábere.

Priznala sa, že aj vzhľadom na aktuálnu situáciu vo svete, občas podlieha negatívnym myšlienkam. To je, konieckoncov, fenomén posledných rokov, keď pre pandémiu a následne vojnu a ekonomickú nestabilitu, stále viac ľudí podlieha frustrácii, strachu či úzkostiam z budúcnosti.

Topmodelka Elsa Hosk a jej Barbie look v značke...
Vojvodkyňa Meghan, princ  Harry a  Kerry...
+27Herečka Michelle Yeoh na podujatí Santa Barbara...

Peštová, ktorá je mamou troch detí, má na podobné stavy mysle recept, ako ich ovládnuť a kontrolovať. „Ak človek prepadá beznádeji, má si urobiť takú osu, že čo mi teraz, v tejto konkrétnej chvíli hrozí. Nehrozí mi nič. Som tu, momentálne v spoločnosti zaujímavých ľudí. Mám strechu nad hlavou. Skrátka človek by sa nemal nechať vcucnúť do toho stresu, ktorý je všade okolo nás,“ komentovala modelka, ktorá je životnou partnerkou Pavla Haberu.

Česká topmodelka Daniela Peštová. Čítajte viac Daniela Peštová exkluzívne pre Pravdu: Na modelingu nestojí svet

Na nedávnej návšteve Bratislavy však okrem vnímania spoločenskej situácie hovorila aj o kráse – tá je totiž súčasťou jej profesionálneho života, aktuálne nielen ako modelky, ale aj ambasádorky a spoluautorky novej línie dámskej kozmetiky, ktorá sa vyrába na Slovensku. Viac si pozrite vo videorozhovore vyššie.

Archívna galéria Daniely Peštovej k oslave jej 50-ky
Topmodelka Daniela Peštová.
Česká topmodelka Daniela Peštová na obálke...
+27Paľo Habera a Daniela Peštová vyzerajú spolu...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #strach #vojna #vzťahy #stres #Daniela Peštová #ľudstvo #pandémie

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....