A už sme štyria! Slávna topmodelka sa teší z bábätka. Svet je šokovaný, to už porodila?

S radostnou správou a tiež prvou fotografiou z pôrodnice sa so svojimi fanúšikmi podelila známa americká topmodelka Karlie Kloss. Respektíve jej manžel.

15.07.2023 00:00
Karlie Kloss Foto: ,
Modelka Karlie Kloss v šatách z dielne Loewe. Na snímke s manželom Joshuom Kushnerom.
debata

Hviezda z titulných stránok a reklamných kampaní sa stala mamou a jej životný partner sa na sieti Instagram pochválil, že je z neho dvojnásobný otec. „Vitaj na tomto svete,“ napísal k záberu drobného uzlíčka radosti spokojný Joshua Kushner, mladší brat Jareda Kushnera, manžela Ivanky Trumpovej a niekdajšieho poradcu ex-prezidenta Donalda Trumpa.

S úsmevom po Slovensku IV Čítajte viac Fúkať, fúkať, fúkať, chvíľami to bolo náročnejšie ako pôrod... odkázala Kavaschová z Liptova. Čo ju tak zaskočilo?

Hoci meno a pohlavie rodičia neprezradili, zverejnili dátum pôrodu. Kloss priviedla na svet druhú ratolesť už v utorok 11. júla. Mnohí fanúšikovia sú prekvapení, ako rýchlo vlastne celé tehotenstvo prebehlo. Teda aspon jeho medializovaná časť.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Joshua Kushner (@joshuakushner)

Topmodelka sa so zaobleným bruškom objavila na akcii MET Gala začiatkom mája tohto roka, no ani zďaleka to nevyzeralo, že o dva mesiace bude rodiť. Momentky zo súkromia, ktoré dvojica zverejňovala na svojich profiloch na sociálnej sieti, však zachytávajú krásnu Karlie v rozličných fázach tehotenstva a je jasné, že ich prežívala úplne normálne ako iné ženy.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Joshua Kushner (@joshuakushner)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #tehotenstvo #dieťa #Karlie Kloss

+ Sústreďte sa hlavne sami na seba, na ostatné veci zabudnite.
Nespochybňujte ľudí okolo seba, momentálne vám...

+ Vyvážený jedálniček je základom pre dlhodobé zdravie.
Finančná disciplína teraz vytvorí pevný základ pre...