Ako bábika! Najkrajšia Maďarka uchvátila na svadbe v bielej róbe aj červených mini. Ženícha z Hollywoodu čakalo len ÁNO a po ňom... pálinka

Jedna z najkrajších maďarských žien, topmodelka Barbara Palvin je od uplynulého víkendu vydatá dáma. Jej svadba s hercom Dylanom Sprouseom bola veľkolepá a zároveň patrične "maďarská a tradičná". Mladomanželia o nej hovorili pre známy magazín.

19.07.2023 11:45
debata (1)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue (@voguemagazine)

Americký časopis Vogue dostal exkluzívny prístup na svadobný víkend, ktorý prebehol v Palvinovej rodnom Maďarsku. „Svadba tu musí byť, inak by ma rodičia asi zabili,“ uviedla už dávnejšie so smiechom 29-ročná kráska, ktorá kedysi vraj randila aj so spevákom Justinom Bieberom.

2017 Čítajte viac Najkrajšia Maďarka je už pod čepcom! Slávnemu hercovi povedala áno v Budapešti

Posledné roky však bol jej partnerom práve Dylan Sprouse, v roku 2022 sa zaľúbená dvojica zasnúbila. Svadobná slávnosť v Maďarsku mala byť údajne veľmi komornou záležitosťou. „Ale nakoniec sme mali 115 hostí, pretože je tu veľa ľudí, na ktorých nám záleží a chceli sme, aby tam boli všetci,“ uviedla pre Vogue Weddings Barbara Palvin.

zväčšiť Maďarská topmodelka Barbara Palvin a jej... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Barbara Palvin a jej snúbenec Dylan Sprouse Maďarská topmodelka Barbara Palvin a jej snúbenec Dylan Sprouse na slávnostnom znovuotvorení flagšipového butiku Tiffany & Co. na Fifth Avenue v New Yorku. Barbara je oblečená v kreácii Fendi aj s kabelkou Fendi.

Modelka, ktorú pre jej vzhľad často prirovnávajú ku krásnej bábike, si na svoj deň D obliekla šaty od Vivienne Westwoodovej. Tie boli na pohľad jednoduché, ale s prepracovaným strihom a nádhernou farbou v tóne champagne. O pár hodín neskôr sa potom prezliekla do modelu Philosophy di Lorenzo Serafini.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue Weddings (@vogueweddings)

Palvin prezradila tiež, že dodržala maďarskú tradíciu – prezliecť sa po polnoci do šiat červenej farby. Zvolila maďarskú značku MERO (zábery nájdete po kliknutí na šípky v odkaze z Instagramu). Šperky mali obaja manželia od klenotníckeho domu Tiffany & Co. To však veľmi neprekvapí, keďže pred pár mesiacmi obaja účinkovali aj v reklamnej kampani toho slávneho klenotníctva.

Alena Šeredová a Alessandro Nasi Čítajte viac Alena Šeredová sa vydala za dediča automobilky Fiat! Počas svadby sa prezliekla až 4-krát, pozrite sa

Ženích Sprouse vraj veľa starostí so svadbou nemal. „Povedali mi akurát, že moja jediná povinnosť je ukázať sa a povedať správne meno,“ vtipkoval Sprouse, ktorý si obliekol tradičný smoking. „A oholil som sa,“ podotkol.

Pre americký módnik tiež prezradil, že po svadbe ho čakalo niekoľko štamperlíkov „pálinky“ a „svadobné maďarské tradície“. „Ak chcete vedieť, aké, musíte na takú svadbu prísť,“ komentoval s humorom. Po obrade v jednom z kostolov v Budapešti sa dvojica presunula so svadobčanmi presunula mimo hlavného mesta, kde sa všetci hostia zabávali až do skorého rána.

Známa modelka si vraj pomoc pri plánovaní svadby nenajala žiadnu agentúru či svadobného plánovača. O väčšinu vecí sa postarala sama, s pomocou sestry Anity. Pomohlo aj to, že svadba sa konala na pozemku ich rodičov. Mladomanželia vraj po maďarskej svadbe plánujú aj sobáš v Kalifornii pre ďalších priateľov a rodinu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa REDUSTER (@thereduster)

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Vogue #Barbara Palvin #detaily #Dylan Sprouse

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...