Puškárovej odpoveď protestujúcim proti Plesu: 199 600 eur!

Hostí sobotňajšieho Plesu v opere počas príchodu nečakala najpríjemnejšia atmosféra. Pred budovou Opery SND stáli hlúčiky protestujúcich, podaktorí neváhali nadávať a pokrikovať na pozvaných. Moderátorka Zlatica Puškárová má pre nich vlastnú odpoveď.

14.01.2013 03:00
Moderátorka Zlatica Puškárová a jej partner -... Foto:
Moderátorka Zlatica Puškárová a jej partner - kolega Patrik Švajda.
debata (60)

„Suma 199 600 eur. Presne toľko sa vyzbieralo minulý rok na vstupnom a na príspevkoch od hostí. Je to takmer šesť miliónov korún na starú menu. Všetky tieto peniaze sú pre nadáciu Detského kardiocentra, pre deti, ktoré naozaj potrebujú pomoc a nežijeme ľahké časy, takže ju nemajú od koho dostať,“ uviedla pred objektívom Pravda.sk Puškárová. „Tento rok dúfam, že sa vyzbiera ešte viac a prehupneme sa aj cez dvestotisícovú hranicu. Je to krásne číslo, ktoré si určite nezaslúži pohŕdanie,“ doplnila tvár relácie Na telo či spravodajských Televíznych novín.

Pre Puškárovú a jej partnera Patrika Švajdu išlo o druhý operný ples. Obaja sa zhodli na tom, že ich veľmi teší, že sa zúčastnili práve na ročníkoch, ktoré výťažkami zo vstupného podporili charitatívny projekt. „Je príjemné povedať, že tu nie sme len preto, aby sme sa zabávali.“

Moderátorka Zlatica Puškárová a jej partner -...
Spisovateľka Tamara Heribanová prišla v šatách,...
+67Moderátorka Zlatica Puškárová v šatách od Jany...

Moderátorka priznala, že nie je typ, ktorý by sa zabával do bieleho rána. „Stretli sme tu priateľov, čo je veľmi príjemné. Ale plánovali sme ísť domov trošku skôr. Už sme mali naplánovaný program so synom na nedeľu,“ vysvetlila plavovláska, ktorá si tento rok obliekla čierne šaty od Jany Pištejovej. V porovnaní s minuloročnou nevinnou bielou róbou išlo o jasný kontrast. Puškárová sa za ženu kontrastov nepovažuje.

Na tanečnom parkete sa zabávala moderátorka... Foto: ORANGE
Zlatica Puškárová s partnerom Patrikom Švajdom Na tanečnom parkete sa zabávala moderátorka Zlatica Puškárová s partnerom Patrikom Švajdom (vpravo) aj herec Lukáš Latinák s manželkou.

„Žiadna iná farba ma tento rok neoslovila. Aj keď som uvažovala nad tým, aké šaty by som chcela, stala sa mi v hlave vynárala čierna, hoci môj minulý rok nebol ničím taký, že by som sa mala obliecť do čiernej. Ale skrátka to tak vyšlo,“ doplnila.

60 debata chyba

+ Nájdenie hobby, ktoré milujete, zlepší vaše psychické zdravie.
Nerobte všetko naraz, rozdeľte si všetko tak aby...

+ Nepite, v ničom vám to neprospeje, pozor aby nebolo príliš neskoro.
Vaše finančné ciele sú na dosah, pokračujte...