Pôvab v tvári, šarm v krvi - španielske hviezdy oslnili na cenách Goya

Vrodenú eleganciu, pôvab a šarm predviedli v nedeľu večer mnohé španielske hviezdy na slávnostnom vyhlásení cien Goya Awards. Španielske Oscary ozdobili herečky v šatách svetových značiek.

18.02.2013 18:00
debata
Španielska modelka Nieves Alvarez prišla v róbe... Foto: Reuters, SERGIO PEREZ
Nieves Alvarez Španielska modelka Nieves Alvarez prišla v róbe od Stephana Rollanda.

Medzi najpôvabnejšie dámy na červenom koberci však v plejáde hereckých hviezd patrila modelka – reč je o Nieves Alvarezovej, ktorá si obliekla na ceremoniál dramatickú róbu z dielne dizajnéra Stephana Rollanda. Jeho čiernobiela kombinácia róby, ktorá strihovo pripomínala precízne a dokonalo strihaný papier, ozvláštňoval detail krvavej červenej látky – aranžovanej v motíve akejsi surealistickej ruže. Brunetka Alvarez, ktorá v minulosti pracovala pre najznámejšie kozmetické značky, bola v šatách neprehliadnuteľná a vyslúžila si pochvalu aj od hereckých kolegýň.

Španielska herečka Carolina Bang vyzerala...
Ukrajinská herečka Natasha Yarovenko v róbe od...
+11Španielska herečka Amaia Salamanca.

Triumf večera v rámci ocenení si uchmatla snímka Snehulienka – obe jej hrdinky, herečka Maribel Verdú (predstaviteľky zlej macochy) aj Macarena Garcia (Snehulienka) odchádzali domov s cenami. Za garderóbu z dielne Dior by si tiež zaslúžili uznanie. Prvá spomenutá stavila na model z jarnej kolekcie francúzskeho domu a dávkovala médiám striedmu kombináciu kašmírového svetríka s honosnou hodvábnou sukňou. Škoda len toho zvláštne zahnutého lemu na sukni – pôsobil lacno.

Herečka Maribel Verdu si na ceremoniál obliekla... Foto: Reuters, SERGIO PEREZ
Maribel Verdu Herečka Maribel Verdu si na ceremoniál obliekla model z dielne francúzskej značky Dior.

Jej mladšia kolegyňa a filmová rivalka stavila na Dior, ale išla po jasne ženskej a veľmi príťažlivej línii v červenom. Jednoduchá minimalistická róba splnila účel – zvýraznila šarm nositeľky a neprekričala ju.

Za minimalistickú možno označiť aj kreáciu módneho domu Gucci – žlté šaty s vrstvenou kaskádou volánov v sýtom žltom odtieni si obliekla herečka Manuela Velasco – aj slovenským divákom známa z hororu Rec. V šatách vyzerala bezchybne – aj vďaka farbe sa jej táto stávka zúročila vo výraznom, ale súčasne veľmi ženskom looku.

Španielska herečka Amaia Salamanca. Foto: Reuters, SERGIO PEREZ
Amaia Salamanca Španielska herečka Amaia Salamanca.

Jednou z najkrajších žien galavečera španielskej kinematografie sa stala herečka a modelka Amaia Salamanca. Vďaka za to patrila aj šatám z dielne dizajnéra Zuhaira Murada. Hra čiernych flitrovaných pruhov s telovými tvorila na nositeľke zaujímavý vizuálny efekt – zároveň však nijako nepoškodzovala postavu, práve naopak. Salamanca si zvolila aj vhodne ženský a slávnostný účes, doplnky boli bezchybné. Viac dám nájdete v našej galérii. O najkrajšej zo spomenutých môžete rozhodnúť aj v našej ankete.

debata chyba

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...