Star Trek je späť: V Sydney ho uviedla posádka aj sexi spisovateľka

Tak a mánia menom Star Trek odštartovala naplno. Svetovej premiéry sa totiž v utorok dočkal nový film zo slávnej vesmírnej série - vracajúci príbeh úplne na začiatok.

07.04.2009 18:00
Eric Bana Foto:
Herec Eric Bana priletel do Sydney spoločne s manželkou.
debata

Mladí členovia posádky najslávnejšej vesmírnej lode sveta sa pritom paradoxne nezišli v Los Angeles, kde sa väčšina svetových premiér odohráva. Zamierili až do ďalekej Austrálie. „Veľmi rád by som tu stál pred austrálskou vlajkou a povedal, že sme tu, lebo som to zariadil. Ale nie je to tak,“ citovala rodáka z Melbourne, herca Erica Banu, agentúra AAP.

Bana stvárnil vo filmovej novinke zlosyna a vodcu Romulanov Nera. Od desivej filmovej podoby mal však na červenom koberci ďaleko. Rozdával ús

Herec Chris Pine závidí Austrálčanom krásne... Foto: SITA
Chris Pine Herec Chris Pine závidí Austrálčanom krásne Sydney.

mevy, autogramy a po jeho boku sa predvádzala pôvabná manželka.

Jeho mladší kolegovia, americkí herci Chris Pine a Zachary Quinto si Austráliu nevedeli vynachváliť. „Každý, koho poznám zo Sydney, miluje toto mesto. A mne už je jasné, prečo. Chlapci, je vám čo závidieť,“ pochválil dejisko svetového štartu novej vesmírnej série Pine.

Do Sydney zavítal aj režisér J.J. Abrams alebo hereci John Cho či Karl Urban. Vo filme sa objaví napríklad aj herečka Zoe Saldana, Winona Ryder či Simon Pegg. Tí na premiére chýbali.

Modelka a spisovateľka Tara Moss v odvážnych... Foto: Reuters
Tara Moss Modelka a spisovateľka Tara Moss v odvážnych šatách.

Spestrila ju však domorodá kráska Tara Moss. Bývalá modelka a dnes úspešná autorka kriminálnych príbehov dorazila v odvážnych sivých šatách.

Pri pohľade zboku v niekoľkých momentoch odhalila reportérom časť poprsia. Keď si to uvedomila, radšej si garderóbu prichytila rukami. Veď, čo keby sa tie obrázky rozniesli aj do iných galaxií…

Herec Chris Pine na premiére filmu Star Trek v...
Herec Eric Bana rozdáva autogramy na premiére...
+3Herec Eric Bana priletel do Sydney spoločne s...
debata chyba

+ Nájdete veľkú záľubu v cvičení jogy, ktorá vám ukáže cestu.
V práci nájdete novú motiváciu, ktorá povzbudí vašu...

+ Ak potrebujete byť momentálne sami, tak si to doprajte, ale bez výčitiek.
Nové pracovné výzvy prinesú nečakané...