Vesmírna posádka už štartuje motory! Aj s krásnou Zoe Saldana

Hlavní hrdinovia očakávaného filmu Star Trek: Do temnoty sa v nedeľu predstavili na fotostretnutí s novinármi v Berlíne. Tentoraz sa médiá konečne dočkali aj krásnej americkej herečky Zoe Saldana.

30.04.2013 09:00
debata
Zľava: herci Zachary Quinto, Zoe Saldana a... Foto: SITA/AP, Joerg Carstensen
Zachary Quinto, Zoe Saldana a Chris Pine Zľava: herci Zachary Quinto, Zoe Saldana a Chris Pine spoločne predstavili v Berlíne film Star Trek: Into darkness.

Hviezda sa doposiaľ pre nabitý pracovný program nemohla zúčastniť na promoakciách, ktoré osadenstvo Star Treku spoločne s režisérom J.J.Abramsom absolvovalo v Sydney a Moskve. Aj preto boli fotografi nadšení, keď sa vedľa príťažlivej blondínky Alice Eveovej postavila gazela Zoe.

Herec Zachary Quinto.
Zľava: herci Zachary Quinto, Zoe Saldana a...
+5Herečka Zoe Saldana (vľavo) a jej kolegyňa...

Hrdinka filmov The Words či Avatar si obliekla zaujímavú kombináciu sukne a topu nad pupok v sivej farbe. Išlo o kreáciu z dielne americkej značky Calvin Klein. Triezvy a minimalistický vzhľad dopĺňala čiernymi puzdrovými šatami s červenou výšivkou Alice Eve.

Herečky Zoe Saldana (vľavo) a Alice Eve pózujú... Foto: Sean Gallup via IMAGENET
Zoe Saldana (vľavo) a Alice Eve Herečky Zoe Saldana (vľavo) a Alice Eve pózujú spoločne na uvedení filmu Star Trek Into Darkness v Berlíne.

V Berlíne nechýbali ani herci Chris Pine a Zachary Quinto – predstavitelia kultových hrdinov Star Treku – kapitána Kirka a Spocka. Chýbal však predstaviteľ hlavného zlosyna – britský herec Benedict Cumberbatch. Aj slovenskí diváci ho dobre poznajú zo seriálu Sherlock. Už jeho tretiu sériu momentálne Cumberbatch nakrúca v rodnom Londýne.

debata chyba

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...