Tučná?! Kardashian očarí v bikinách, no žarty si z nej robia stále

Televízna celebrita Kim Kardashian by mala v júni priviesť na svet svojho prvé dieťa. Ostrosledovaná mamička sa nedávno objavila na dovolenke a celý čas sa snažila zostať zahalená. Ale americké médiá získali exkluzívne zábery.

09.05.2013 00:00
debata
Kim Kardashian na titulnej strane magazínu US... Foto: Reprofoto: US Weekly
Kim Kardashian Kim Kardashian na titulnej strane magazínu US Weekly.

Brunetka, ktorá je tehotná s priateľom – raperom Kanye Westom, sa objavila na titulnej strane bulvárneho magazínu US Weekly. Ten ju zachytil v slivkových dvojdielnych bikinách, v ktorých hrdo vystavuje svoje plné tehotenské obliny. „Toto voláte tučné,“ znie veľký titulok, ktorý sprevádza záber Kardashianovej. A faktom je, že Kim Kardashian vyzerá ako budúca mamička v plážovej garderóbe naozaj pôvabne.

Raper Kanye West a jeho partnerka - tehotná Kim... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Kanye West a jeho partnerka - tehotná Kim Kardashian Raper Kanye West a jeho partnerka - tehotná Kim Kardashian. Obaja oblečení v značke Givenchy.

Menej pôvabná však bolo podľa módnych kritikov jej róba na pondelňajšom slávnostnom gala v newyorskom Metropolitnom múzeu. Kim sa obliekla do róby s kvetinovou potlačou. Módna pohroma, šaty zo závesu či poťah na pohovku – aj to boli prívlastky, ktoré si za model vyslúžila.

Dokonca niektoré televízne hviezdy si robili žarty na jej účet. Napríklad herec Robin Williams zverejnil na Twitteri fotografiu z filmu Mrs. Doubtfire, na ktorej je zamaskovaný za ženu a oblečený v kvetovanom kostýme. „Mne to pristalo teda viac,“ napísal s humorom.

Herec Robin Williams vtipkoval na adresu Kim... Foto: TWITTER
Robin Williams Herec Robin Williams vtipkoval na adresu Kim Kardashianovej.

Proti Kardashianovej kritikom však vystúpil aj autor šiat – dizajnér Ricardo Tisci. „Bola tá najkrajšia tehotná žena, akú som v mojej kariére obliekal,“ vyhlásil pre WWD.com. „Ľudia nech si hovoria, čo chcú. Ale pre mňa je tehotenstvo nádherná vec hodná oslavy. A keď niečo slávite, zaslúžite si kvety. Preto sme zvolili daný motív,“ dodal.

debata chyba

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....