Materstvo jej svedčí! Miller krásna ako víla, s krivkami krv a mlieko

Hoci nepatrila medzi nominovaných hercov, na nedeľňajšom vyhlásení cien Tony Awards patrila herečka Sienna Miller medzi neprehliadnuteľné dámy. Vyzerala totiž veľmi pôvabne.

11.06.2013 00:00
debata
Herec Tom Sturridge s priateľkou Siennou... Foto: SITA/AP, Amanda Schwab
Tom Sturridge a Sienna Miller Herec Tom Sturridge s priateľkou Siennou Millerovou (v šatách Burberry Prorsum).

Tridsaťjedenročná herečka sprevádzala svojho snúbenca Toma Sturridgea a jeho mamu Phoebe Nichollsovú. Na krásnu Američanku, ktorú preslávil románik s hercom Judom Lawom, sa mnohí nevedeli vynadívať. Sienna zvolila na červený koberec tubové šaty bez ramienok od módneho domu Burberry a zdôraznila v nich svoje plnšie materské krivky. Model doplnila neutrálnymi telovými lodičkami a tiež čelenkou, ktorú si kúpila na blšom trhu v Londýne.

Ocenená herečka Judith Light v róbe od Zaca...
Herečka Cicely Tyson.
+17Herečka Anna Kendrick v róbe Donna Karan Atelier.

Dvojica má spoločne dcérku Marlowe a herečka už viackrát uviedla, že dieťa a rodinný život znamenal pre ňu veľkú zmenu. „Teraz sa pozerám na veci inak. Ale som nesmierne šťastná. Život bez mojej dcéry by som si nedokázala už ani predstaviť,“ uviedla plavovláska.

So Sturridgeom, ktorý bol v nedeľu večer nominovaný na najlepší divadelný výkon v hre Orphans, sa zasnúbila začiatkom roka. Stalo sa tak približne polroka po narodení dcéry.

debata chyba

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...