Krásna Blanchett prekvapila na premiére. Vzala si róbu starú 46 rokov!

Herečku Cate Blanchettovú vždy považovali zástupcovia módneho sveta za ženu s originálnym a výnimočným štýlom odievania. Na premiére nového filmu Woodyho Allena to len potvrdila.

24.07.2013 15:10
debata
Herečka Cate Blanchett sa na premiére objavila... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Cate Blanchett Herečka Cate Blanchett sa na premiére objavila v šatách módneho domu Balenciaga, ktoré vznikli v roku 1967.

Štyridsaťštyriročná matka troch detí si na premietanie dramédie Blue Jasmine obliekla extravagantný model módneho domu Balenciaga. Keď však novinári pátrali, súčasťou ktorej kolekcie vlastne je, museli zostať poriadne prekvapení.

Herečka Cate Blanchett sa na premiére objavila...
Speváčka Solange Knowles prišla v modeli z...
+4Herec Adrian Grenier.

Kreácia v pudrovoružovej farbe, ktorú tvorili puzdrové šaty zdobené našívanými lianami kvetín z látky a asymatricky riešený šato-pláštik, vznikla už v roku 1967. Ešte pod prstami slávneho Cristobala Balenciagu, ktorý módnu značku založil. Hviezda ju videla počas návštevy ateliérov v Paríži. „Bola som očarená a požiadala som ich, aby pre mňa jednu urobili,“ vysvetlila. Dostala teda nový model, no s dizajnom ktorý oslavuje 46. narodeniny.

Blanchett bola nepochybne najpompéznejšie odetou hviezdou premiéry. Nechýbali však na nej ani ďalší herci z Allenovej novinky, medzi nimi napríklad Peter Saarsgard alebo Alec Baldwin.

Herec Alec Baldwin a jeho tehotná manželka... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Alec Baldwin a jeho tehotná manželka Hilaria Herec Alec Baldwin a jeho tehotná manželka Hilaria.

Rodenú Austrálčanku, ktorá má doma Oscara za výkon vo filme Letec, čakajú v týchto dňoch promo rozhovory k novinke. Zároveň by mala nakrúcať druhý film zo série Hobit a tiež dabovať postavu v animovanej rozprávke Ako si skrotiť svojho draka.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Cate Blanchett #róba #Balenciaga

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...