Krásna Olivia na premiére: Koho nosí na tričku? Milenec to nie je!

Herečka Olivia Wilde je v poslednom čase v centre pozornosti. Dôvodom nie je len jej vzťah s kolegom Jasonom Sudeikisom či jej fyzické pôvaby. Wilde sa činí aj v pracovnej sfére.

19.08.2013 00:00
debata
Americká herečka Olivia Wilde (postava Kate)... Foto: TASR/AP, Dan Steinberg
Olivia Wilde Americká herečka Olivia Wilde (postava Kate) prichádza na špeciálnu projekciu komédie Drinking Buddies.

Pred uplynulým víkendom sa v Hollywoode uskutočnila premiéra novinky – nezávislého filmu Drinking buddies, v ktorom pôvabná hnedovláska stvárnila hlavnú úlohu. O filme sme už písali v súvislosti s odvážnymi scénami, ktoré sa v ňom objavia. Hrdinka seriálu Dr. House sa totiž pred kamerou objavila niekoľkokrát hore bez.

Ako už priznala v nedávnom rozhovore, bol to vlastne jej nápad – odhaliť sa pred kamerou. Film Drinking buddies sa totiž nakrúcal bez presného scenára a režisér nechal hercov, aby svoje postavy dotvárali intuitívne. „Zdalo sa mi to naozaj vhodné, presne to by spravila,“ vyhlásila Wilde na margo svojej postavy vo filme.

Na štvrtkovej premiére v Hollywoode sprevádzal krásku opäť jej partner Jason Sudeikis. Aj to je ukážkou jeho veľkej zamilovanosti. Sudeikis totiž letel za Wildeovou priamo z londýnskej premiéry svojho nového filmu My sme Millerovci a dokonca odriekol účasť na berlínskom premietaní, kam napokon cestovala len jeho kolegyňa Jennifer Aniston.

Na adresu priateľky si však neváhal herec zavtipkovať. Na tričku mala totiž portrét Bruca Springsteena a to Sudeikisa naoko pobúrilo. „Vidíte, tak ona nosí tričko s Bruceom. To som dopadol,“ komentoval herec.

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #Olivia Wilde #červený koberec #nový film

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...