Bullock znovu oslnila: Má 49, ale do vrecka schová aj mladú Hermionu!

Od štvrtka sa aj v slovenských kinách premieta novinka Gravitácia v hlavných úlohách s herečkou Sandrou Bullockovou a Georgom Clooneym. Na slávnostnej premiéra oslnila najmä nežná polovica dua.

03.10.2013 00:00
debata (3)
Hereckí kolegovia a hlavní hrdinovia filmu... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
George Clooney a Sandra Bullock Hereckí kolegovia a hlavní hrdinovia filmu Gravitácia - George Clooney a Sandra Bullock.

Pri pohľade na štíhlu a pôvabnú dámu v nevinne bielych šatách od Giambattistu Valliho by len málokto povedal, že sa pozerá na 49-ročnú dámu. Bullockovej mladistvý vzhľad je skutočne ohurujúci. Na premiére Gravitácie v New Yorku dokázala konkurovať aj o polovicu mladšej Emme Watsonovej – britskej herečke, ktorá si prišla novinku od Alfonsa Cuaróna pozrieť.

Hereckí kolegovia a hlavní hrdinovia filmu...
Herečka Katie Holmes sa tiež prišla pozrieť na...
+4Zľava: Jonas Cuaron, George Clooney, Sandra...

Samozrejme, Watsonovej pôvaby sú rovnako nespochybniteľné. Podobne ako hlavná hviezda večera, aj ona si vybrala smotanvú kreáciu, ktorá ešte pozdvihla jej pôvab a nežnosť. Šaty od J.Mendela boli skvelou voľbou.

Bývalú predstaviteľku Hermiony z filmovej ságy o Harrym Potterovi len nedávno magazín Empire vyhlásil za najsexi herečku roka. Sama Watson priznala, že sa cíti ako obyčajné dievča a podobné tituly jej síce lichotia, ale vraj s jej skutočným ja nemajú toho veľa spoločné.

Herečka Emma Watson v šatách od J.Mendela na... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Emma Watson Herečka Emma Watson v šatách od J.Mendela na premiére sci-fi Gravitácia.

Nuž, posúďte sami. V galérii z premiéry Gravitácie okrem Bullockovej a Watsonovej nájdete aj herečku Katie Holmesovú či spomenutého Clooneyho.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Emma Watson #Sandra Bullock

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...