Prsnatá Kim ukázala výstrih ako svet, súperila s ňou Češka Jiříčková

V Paríži, ktorý uplynulé dni žil módou, sa ešte v utorok večer konala veľkolepá módna párty spojená s premiérou filmového dokumentu o bývalej šéfredaktorku francúzskeho Vogue Carine Roitfeldovej. Hviezdy sa predbiehali v hĺbke dekoltov.

03.10.2013 00:00
debata
Americká televízna celebrita Kim Kardashian s... Foto: SITA/AP, Zacharie Scheurer
Kim Kardashian Americká televízna celebrita Kim Kardashian s dizajnérom Riccardom Tisci z módneho domu Givenchy.

Americká televízna celebrita Kim Kardashian, ktorá začiatkom leta priviedla na svet svoje prvé dieťa, si obliekla šaty vytvorené na mieru v ateliéri Givenchy. Kardashianovú obliekol dizajnér Ricardo Tisci, ktorý ju v tento večer aj sprevádzal. Hoci na prehliadky najradšej obsadzuje vychudnuté modelky, tentoraz mu bola partnerkou žena krv a mlieko. A možno sa to tvorcovi šiat zapáčilo – veď ako inak si vysvetliť, že výstrih, ktorý Kardashianovej doprial, siahal až po pupok a výrazne odhaľoval masívne poprsie.

Americká televízna celebrita Kim Kardashian s...
Americká modelka Kate Upton.
+2Modelka Lara Stone.

Američanka, ktorá po dvojmesačnej prestávke vracia do svetiel reflektorov, však nebola jedinou dámou, ktorej garderóba klincovala zraky okoloidúcich. Medzi hosťami premiéry a párty s podtitulom Mademoiselle C Movie bola aj česká modelka Hana Jiříčková. Jej biele šaty mali podobne hlboký dekolt – jedno však rozhodne s americkou hviezdou spoločné nemali – výplň šiat.

Česká modelka Hana Jiříčková na premiére... Foto: Profimedia.sk
Hana Jiříčková Česká modelka Hana Jiříčková na premiére dokumentu Mademoiselle C.

Niekdajšia víťazka finále Elite Model Look sa za posledné dva roky vyšvihla medzi top-elitu v brandži. Okrem toho, že je tvárou kampaní Ralph Lauren, predvádzala za uplynulé týždne pre najrenomovanejších dizajnérov, medzi inými pre ateliér Balmain, značky Emanuel Ungaro a Carven či Anthonyho Vacarella.

Medzi hosťami módnej premiéry sa objavila aj americká modelka Kate Upton, jej austrálska kolegyňa Miranda Kerr či britská kráska Lara Stone.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #Hana Jiříčková

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...