Rockeri žúrovali, párty ozdobila krásna Čírová, Kristína aj Partlová

Hudobníci, speváci, rockeri, ale aj sexi speváčky sa v stredu večer zišli v jednom z bratislavských klubov. Dôvodom bola veľká narodeninová párty.

03.10.2013 12:59
debata
Pôvabná Mária Čírová bola ozdobou večiarka - na... Foto: Rene Miko
Mária Čírová a Maroš Kachút Pôvabná Mária Čírová bola ozdobou večiarka - na snímke so svojím partnerom Marošom Kachútom.

Neoslavoval však žiaden ich kolega, ani bohatý mecenáš, ktorý by zatúžil po hviezdnej spoločnosti, večer bol venovaný 20. výročiu vydavateľstva Universal Music – jedného z tých, ktoré ešte stále vydáva a podporuje vo veľkom tvorbu domácej scény.

Pôvabná Mária Čírová bola ozdobou večiarka - na...
Spevák Peter Cmorik prišiel s pôvabnou...
+12Česká posila "žúrky" Ewa Farna mala dobrú...

„Myslím si, že slovenská hudba je to, čo ľudí baví a ja ju chcem podporovať a pokračovať v tomto úsilí,“ vyhlásil šéf vydavateľstva Peter Riava, ktorý sa celý večer presúval od jedného hosťa k ďalšiemu, aby s každým stihol prehodiť aspoň pár slov.

Medzi gratulantmi k okrúhlej oslave nechýbali v stredajší večer hudobné osobnosti ako Ivan Tásler, speváčky Kristína a Mária Čírová či česká posila Ewa Farna. Tá spoločne s Adamom Ďuricom a novým objavom slovenskej scény – speváčkou Svetlannou bola aj hudobným spestrením večera.

zväčšiť Šéf vydavateľstva Universal Music Peter Riava... Foto: Rene Miko
Peter Riava a IMT Smile Šéf vydavateľstva Universal Music Peter Riava (druhý sprava) s členmi formácie IMT Smile.

O tom, že k hudobníkom patria pôvabné dámy, nebolo v tento večer tiež pochýb. Už spomenutá Mária Čírová bola ozdobou akcie a jej partner, producent a hudobník Maroš Kachút, ju hrdo viedol po svojom boku. Speváka Petra Cmorika zase sprevádzala herečka Mirka Partlová a speváčka Kristína za plavovlasými kolegyňami nezaostávala. Thomas Puskailer prišiel s manželkou Abbie a svoju nežnú, a krajšiu polovičku, ukázal na párty aj spevák Ivan Tásler z IMT Smile. Medzi hosťami sa objavila aj herečka Zuzana Vačková – tá však prišla so ženským garde.

debata chyba
Viac na túto tému: #párty #Universal Music #krásky #Čírová #Farna #Partlová

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...