Svokra by sa za ňu nehanbila. Princezná Charlene uchvátila v Paríži

Monacká kňažná Grace, niekdajšia hviezda Hollywoodu známa ako Grace Kelly, bola miláčikom dizajnérov aj tlače. Byť dokonalý vzor elegancie a krásy však neuľahčuje cestu všetkým jej potomkom a blízkym.

10.10.2013 00:00
debata
Monacká princezná Charlene na podujatí v Paríži... Foto: Image.net - Julien Hekimian/Getty Images for Ralph Lauren
Monacká princezná Charlene Monacká princezná Charlene na podujatí v Paríži vyzerala úchvatne. Oblečené mala šaty od Ralpha Laurena.

Manželka monackého kniežaťa Alberta, syna spomenutej Grace Kellyovej, sa však nemá za čo hanbiť. A rozhodne by sa za ňu nehanbila ani zosnulá svokra. Princezná Charlene sa v utorok večer objavila ako čestný hosť na podujatí v centre Paríža, ktoré hostil dizajnér Ralph Lauren. Patrila medzi najúchvatnejši­e dámy.

Francúzska herečka Catherine Deneuve (vľavo) a...
Andrew Lauren s manželkou Dylan Laurenovou.
+7Syn amerického dizajnéra Ralpha Laurena - David...

Juhoafrickej rodáčke a bývalej profesionálnej plavkyni robia skvelú službu tvarované ramená a štíhla, no udržiavaná figúra. Fialové šaty z hodvábu od amerického hostiteľa spravili zvyšok. Charlene vyzerala v róbe naozaj očarujúco a niet divu, že okolo nej blesky blýskali ako divé.

Francúzska herečka Catherine Deneuve (vľavo) a... Foto: Image.net - Julien Hekimian/Getty Images for Ralph Lauren
Catherine Deneuve (vľavo) a monacká princezná Charlene Francúzska herečka Catherine Deneuve (vľavo) a monacká princezná Charlene.

Okrem monackej princeznej sa na akcii objavila aj francúzska legenda filmu Catherine Deneuve. Ani ona nesklamala a predviedla povestnú parížsku noblesu (hoci aj v odeve od Američana). Na akcii nechýbali ani potomkovia Ralpha Laurena či herečka Arielle Dombassle a šéfredaktorka francúzskeho Vogue. Viac v galérii.

debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž #princezná #Charlene Wittstock #Ralph Lauren

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...