Tisíce eur na tele! Čírová a Haydu sa navliekli do luxusných kožuchov

Pre Pravda.sk nedávno prezradila Mária Čírová, že už pracuje na nových skladbách. Len, či to bude stíhať pri toľkom predvádzaní na móle.

17.10.2013 15:54
debata (2)
Aj speváčka Mária Čírová sa znovu objavila na... Foto: Daniel Kaplavka/STAR production
Stefano Cinarelli by Stefano Pellicceria - Bratislavské módne dni - Mária Čírová Aj speváčka Mária Čírová sa znovu objavila na móle počas Bratislavských módnych dní. Predvádzala luxusné a drahé kožušiny.

Dvojnásobná mamička sa v stredu večer objavila na prehliadke v rámci Bratislavských módnych dní. A nebolo to prvý raz. Už večer predtým bola Čírová prítomná na šou ako súčasť zoskupenia NuPPL, ktoré sa zúčastnilo na súťaži Nové tváre módnej scény. O deň neskôr predvádzala luxusné kožušiny od talianskeho kožušníka Stefana Cinarelliho z Ríma.

Zdá sa, že herečka Karin Haydu má bočný kšeft....
Aj speváčka Mária Čírová sa znovu objavila na...
+7Prehliadka Stefano Cinarelli by Stefano...

Štíhla blondínka nebola jedinou celebritou na bielym plátnom potiahnutom móle. Rolu modelky si znovu vyskúšala aj herečka Karin Haydu – pre ňu musel byť večer o to príjemnejší, že patrí k fanúšičkam kožušín.

Zdá sa, že herečka Karin Haydu má bočný kšeft.... Foto: Daniel Kaplavka/STAR production
Stefano Cinarelli by Stefano Pellicceria - Bratislavské módne dni - Karin Haydu Zdá sa, že herečka Karin Haydu má bočný kšeft. Popri herectve sa znovu objavila ako modelka. Tentoraz na prehliadke kožušín.

Tie, ktoré videli hostia, boli kúsky z norka, činčily či zajaca a okrem tradičnej čierno-biele farebnosti nechýbali ani farbené kožušiny. Odhadovaná hodnota jednotlivých kúskov sa pohybovala v rozmedzí 2000 až 5000 eur.

Počas druhého dňa BMD sa predstavili aj dizajnérky Jaroslava Wurll Kocanová, Slavomíra Vlasová a s pánskou kolekciou Lukáš Kimlička. Spoločnú kolekciu vytvorila Veronika Kostková s Liborom Komosným.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Mária Čírová #Karin Haydu #kožušiny #Cinarelli

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...