Už to fakt preháňa! Priveľa botoxu mení Madonnu na nepoznanie

Vďaka tvrdému fitness režimu oklamala prírodu a môže sa pýšiť udržiavaným telom. V prípade vizáže to však so speváčkou Madonnou ide dolu vodou.

21.10.2013 06:00
Madonna Foto: ,
Speváčka Madonna na otvorení fitness-centra Hard Candy v Berlíne.
debata

Päťdesiatpäťročná diva sa počas víkendu objavila v Berlíne, kam prišla otvoriť ďalšie zo siete fitness-centier Hard Candy. Ak by ste čakali dámu v teplákoch a prepotenom tričku, zabudnite.

Madonna sa navliekla do superobtiahnutých nohavíc z najjemnejšej kože a doplnila ich koženou bundou do pása. Najmä vďaka nohaviciam na telo bolo jasne vidieť, že napríklad pozadie matky štyroch detí vyzerá naozaj závideniahodne. Speváčka sa už roky venuje pravidelnému tréningu a dbá na zdravý jedálniček.

Speváčka Madonna na otvorení nového... Foto: SITA/AP, Michael Sohn
Madonna Speváčka Madonna na otvorení nového fitness-centra.

Lenže, oklamať vrásky je po päťdesiatke už naozaj ťažká misia. Najmä, ak niekto nadobudne dojem, že by na tvári vôbec byť nemali. O tom, že to Madonna preháňa s botoxom a rozličnými implantátmi na napnutie pokožky, sa šušká už dlhší čas. A ona sama o tom podáva aj celkom jasné dôkazy.

Bohužiaľ, žiadaný výsledok – teda príťažlivá tvár, akosi zostal na polceste. Diva v poslednom čase vyzerá skôr ako opuchnutá dáma po prehýrenej noci.

debata chyba
Viac na túto tému: #Madonna #botox #líčka #implantát

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...