Móda z BMD: Heringhovej svedčí retro luxus, Ďurianová neohúrila

Minulotýždňové módne dianie v hlavnom meste prilákalo do priestorov luxusného hotela množstvo známych tvárí.

21.10.2013 12:00
debata
Modelka Andrea Heringhová. Foto: Daniel Kaplavka/STAR Production
Modelka Andrea Heringhová. Modelka Andrea Heringhová.

Pozornosť pútala napríklad Andrea Heringhová – partnerka podnikateľa Borisa Kollára. Hoci na móle počas prehliadky Rebeccy Deák Justh pôsobila skôr parodicky, jej osobný štýl je prepracovanejší a vizuálne oveľa príťažlivejší. Dobre si uvedomuje sexuálnu stránku svojej prezentácie, ale v kombinácii s luxusnými kúskami dokáže vytvoriť vyvážený efekt. Pomáha i fakt, že silikónové poprsie zahaľuje.

Modelka Andrea Verešová v šatách od Jany...
Riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová.
+17Moderátorka Marianna Ďurianová.

Kožené šaty so šnurovaním na bokoch a prednom dieli, ktoré Heringhová predviedla prvý večer, boli dostatočne sexi, no zároveň tak trochu tajomné. Look so strapcovou sukňou a priam až konzervatívnym sakom zdobeným zlatými kruhmi, ktorý doplnila masívnymi náušnicami a extravagantnou vlnou vo vlasoch, bol však oveľa zaujímavejší. Estetika šeliem zo seriálu Dynasty zmiešaná s disko-prvkami 80-tych rokov fungovala dobre. Zlú službu však Heringhovej robia topánky. V oboch prípadoch modely od Christiana Louboutina zbytočne pridávajú masívny objem a akúsi striptízovú hrmotnosť – možno by stačilo len vykašľať sa na platformy.

Silvia Kucherenko v šatách z dielne značky Gucci. Foto: Daniel Kaplavka/STAR Production
Silvia Kucherenko v šatách z dielne značky Gucci. Silvia Kucherenko v šatách z dielne značky Gucci.

Na čierne vdovy sa zahrali modelky a partnerky bohatých podnikateľov – Silvia Kucherenko a Denisa Mendrejová. Prvá sa predviedla v čiernych šatách z dielne Gucci prepásaných hrubým lakovaným opaskom. Samotnému kúsku niet čo vytknúť – horšie je to už s obuvou a úpravou. Rovnaký prípad ako u Heringhovej – platforma zapracovaná do modelu od Louboutina v lososovej ružovej zbytočne zlacňuje celkový dojem. Odfarbené kadere by si zaslúžili nožnice.

Modelka Simona Slobodníková-Brnová v šatách... Foto: Daniel Kaplavka/STAR Production
Simona Slobodníková-Brnová Modelka Simona Slobodníková-Brnová v šatách Hervé Leger.

Denisa Mendrejová si zvolila príťažlivé – tak trochu romantické a dievčenské šaty s tylovými nadýchanými rukávmi, lodičky či kabelka od značky Chanel pôsobili decentne a nekomplikovane. Najväčšia výčitka smeruje opäť k vlasom a ich dĺžke. V kurze je túto sezónu dĺžka midi a prirodzenosť. Kiež by si to známe dámy uvedomili.

Na BMD nesklamala modelka vo výslužbe a momentálne predovšetkým matka na materskej dovolenke Simona Slobodníková-Brnová. Šaty z dielne Hervé Leger sú síce už tak trochu klišé v prípade štíhlej a vysokej modelky, ale faktom je, že s postavou dokážu zázraky. Slobodníková navyše look uzemnila čiernym sakom, decentné lodičky a k nim kabelka Bottega Veneta – všetko dohromady bola kombinácia mladej ženy, ktorá si uvedomila, že už nepotrebuje zbytočne provokovať, aby vyzerala sexi.

Moderátorka Marianna Ďurianová. Foto: Daniel Kaplavka/STAR Production
Marianna Ďurianová Moderátorka Marianna Ďurianová.

Počas minulého týždňa veľký „návrat“ do spoločnosti absolvovala aj moderátorka Marianna Ďurianová. Módnou kombináciou však príliš neohúrila. Legíny a korzet síce podčiarkli, že tvár Markízy je opäť vo skvelej fyzickej forme po pôrode, no ich spoločná kombinácia (ešte obohatená o kožušinová štólu) vyznievala zmätočne – akoby si moderátorka zabudla cestou z fitka prezliecť spodnú časť odevu. Najzaujímavejšie na celom looku boli členkové topánky s otvorenou špičkou.

Violončelistka Silvia Šarköziová sa objavila v elastických riasených šatách s jedným rukávom. Samotný model pôsobil žensky a zdôraznil nositeľke závideniahodnú postavu. Doplniť ho sieťovanými bledými pančuchami a neónovo ružovými lodičkami však bol krok poriadne vedľa a celkový dojem pokazil.

Spomenuté dámy, ale aj ďalšie známe tváre si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #módna polícia #Heringhová #Ďurianová #Slobodníková

+ Vyvážený jedálniček je základom pre dlhodobé zdravie.
Finančná disciplína teraz vytvorí pevný základ pre...

+ Nebuďte celý deň pri počítači, škodíte tým hlavne sami sebe.
V ničom ste nezlyhali, prestaňte sa neustále...