Chomisteková aj Mendrejová vyrazili za láskou! Aha, ako žiarili

Do kín síce zavíta romantický film Lásky čas až o týždeň, jeho exkluzívnu premiéru si však už v utorok večer vychutnali mnohé známe tváre.

30.10.2013 16:04
debata
Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková... Foto: Barracuda Movie
Karolína Chomisteková Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková (vľavo) so svojou šéfkou - riaditeľkou Miss Slovensko Magdalénou Šebestovou.

Do multiplexu v centre Bratislavy zavítala napríklad aktuálna Miss Slovensko Karolína Chomisteková. Hoci je už niekoľko mesiacov nezadaná, príbeh lásky od režiséra Richarda Curtisa (autora Lásky nebeskej či Notting Hillu) si vychutnala plným dúškom.

Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková...
Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková.
+9Na film Lásky čas sa prišiel pozrieť aj spevák...

Chomistekovú sprevádzala jej šéfka Magdaléna Šebestová. Aj ona bola novinkou z Veľkej Británie, ktorá má ambíciu stať sa romantickým ťahákom predvianočného času, nadšená.

O tom, že romantika láka skôr ženskú časť publika, svedčila prevaha známych dám medzi pozvanými. Nedočkavá do kina vchádzala napríklad modelka Denisa Mendrejová, ktorá nechala dcéru Grétku so svojou mamou. Pridala sa aj moderátorka Dagmar Dianová či Karin Haydu.

Modelka a bývalá Miss Denisa Mendrejová. Foto: Barracuda Movie
Denisa Mendrejová Modelka a bývalá Miss Denisa Mendrejová.

Jedna z mála pozvaných dám, ktorá mala mužské garde, bola moderátorka Lenka Šoóšová. S manželom Richardom si najprv pozreli film a potom sa spoločne s Brunom Ciberejom zabávali na záberoch z fotobúdky.

Vo filme Lásky čas hlavné úlohy stvárnila herečka Rachel McAdams a Domhnall Gleeson. Zahral si v nej však aj herec Bill Nighy, ktorého si určite diváci pamätajú z Curtisovej Lásky nebeskej.

debata chyba
Viac na túto tému: #Karolína Chomisteková #Lásky čas

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...