Móda hviezd country: Uchvátila Taylor Swift, zvádzala Underwood

Hviezdy country hudby sa v stredu večer zišli v americkom Nashville na 47. ročníku hudobných cien. Ktoré zažiarili?

07.11.2013 14:46
debata (1)
Speváčka Taylor Swift v róbe Elie Saab Couture. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Taylor Swift Speváčka Taylor Swift v róbe Elie Saab Couture.

Skutočnou kráľovnou večera sa stala speváčka Taylor Swift. A nielen preto, lebo získala trofeje za hudobný počin roka a hudobné video roka. Dvadsaťtriročná speváčka si na ceremoniál obliekla pompéznu róbu v rubínovej červenej od dizajnéra Elieho Saaba. Kreácia z kolekcii couture bola skutočne ako pre princeznú. Bohatosť formy, ale aj precízna ručná práca, ktorá šaty zdobila, robila z nositeľky neprehliadnuteľnú dámu. Napriek strihu a výraznej farbe pritom stále zachovávala dievčenskosť nositeľky.

Speváčka Taylor Swift očarila v róbe z couture...
Speváčka Miranda Lambert (v šatách Roberto...
+7Speváčka Sheryl Crow v šatách od Ralpha Laurena.

Najsexi kreáciu večera si na country večer navliekla ďalšia speváčka – Carrie Underwood. Jej tylová róba pošitá tisíckami krištáľov a flitrov v zlatej a striebornej farbe rafinovane odhaľovala nohy až tesne pod zadoček. Až pri bližšom skúmaní bolo zjavné, že Undrewood sa spoľahla na telový základ. Treba však povedať, že tentoraz bola jej voľba výnimočná – blondínka zväčša siaha po róbach, ktoré jej pridávajú roky a vyzerajú príliš usadlo. Tentoraz bola sexi siréna.

Speváčka Carrie Underwood volila sexi model z... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Carrie Underwood Speváčka Carrie Underwood volila sexi model z dielne Ralph & Russo.

Vzhľadom na vek treba oceniť aj voľbu speváčok Faith Hillovej a Sheryl Crowovej. Prvá menovaná siahla po bielom modeli v antickom strihu, ktorý rafinovane odhaľoval nohu aj hrudník. Nepôsobilo to však provokatívne a lacno, ale veľmi vkusne. Crow si obliekla šaty z dielne amerického dizajnéra Ralpha Laurena. Hodvábna róba zdobená pri krku aranžovaným golierom v etno duchu jej svedčala.

Aj róba od Naeema Khana, ktorú si v tento večer zvolila speváčka Jennifer Nettles, niesla v sebe prvky etnického folklórneho zdobenia. V kombinácii so slonovinovou farbou sukne a odleskami našívaných zdobných prvkov však pôsobila trendovo a súčasne.

Spevák Tim McGraw a jeho manželka Faith Hill. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Tim McGraw a jeho manželka Faith Hill Spevák Tim McGraw a jeho manželka Faith Hill.

Na červenom koberci sa objavila aj herečka Connie Briton (v róbe od Georgesa Hobeiku) či Kellie Pickler v šatách z dielne Georgesa Chakru. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Taylor Swift #Country music #Carrie Underwood

+ Nezabúdajte na výdatné raňajky, je to dôležité jedlo dňa.
Práca doma vás bude veľmi unavovať, musíte sa...

+ Nemyslite negatívne, vaše myšlienky majú veľkú silu.
Pomáhajte riešiť všetky situácie, nenechávajte to len na...