Móda hviezd: Predná vie odieť sexi krivky, Banášová bola nežná

Známe tváre slovenského, ale aj českého šoubiznisu sa v uplynulých dňoch objavili na viacerých spoločenských podujatiach. Ako sa vyparádili?

20.11.2013 12:03
debata (3)
Herečka Vica Kerekes zvolila na premiéru... Foto: Continental film
Vica Kerekes Herečka Vica Kerekes zvolila na premiéru elegantný outfit.

Minulý týždeň sa uskutočnila premiéra nového českého filmu Krídla Vianoc. Hlavnú ženskú rolu v ňom stvárnila maďarsko-slovenská herečka Vica Kerekes. Pôvabná ryšavka dokáže na plátne motať mužom hlavy, v bežnom živote je skôr prívrženkyňa decentného a elegantného vzhľadu. Kombinácia čierneho saka do pása s asymetrickým zapínaním a akcentom zlatého zipsu a béžovej kruhovej sukne farebne sedela. Opticky však trochu ubližovala postave nositeľky. Zlaté sandáliky a k nim podobná listovka do ruky boli zaujímavou voľbou, hoci experimentovať s farbami by v ich prípade neuškodilo. Červený rúž na perách pehavej krásky vyznieval veľmi príťažlivo.

Moderátorka Adela Banášová na prehliadke...
Herečka Vica Kerekes zvolila na premiéru...
+4Krstnou mamou cédečka Amulet sa stala speváčka...

Krídla Vianoc si nenechala ujsť ani slovenská Miss Karolína Chomisteková. Jej prirodzená slovanská krása vynikne takmer v každej podobe. Tentoraz Chomisteková volila veľmi ležérnu mestskú kombináciu do chladných dní. Biely kabát s kontrastným pruhom na spodnom leme a akoby grafickým čiernym detailom zapínania doplnila Chomisteková čiernymi legínami. Kabelka so zaujímavo riešeným úchopom, keď ramienka boli zároveň remienkami, vyzerala super. Pri čižmách mohla Chomisteková voliť model so subtílnejšou špičkou na celkom hladkej podrážke. Červená šatka okolo krku celkovú kombináciu nenarúšala, ale efektne dopĺňala.

Krstnou mamou cédečka Amulet sa stala speváčka... Foto: Rene Miko
Zdenka Predná (vľavo) a Jana Kirschner Krstnou mamou cédečka Amulet sa stala speváčka Jana Kirschner (vpravo). Zdenke Prednej napísala aj jednu skladbu.

Speváčky Zdenka Predná a Jana Kirschner sa stretli na krste cédečka Amulet v pondelok večer. Ich pôvaby nie sú čitateľom spoločenských rubrík neznáme. V móde je experimentálnejšia Kirschner. V jej obliekaní vidieť vplyvy života v Londýne a hoci volí na pohľad jednoduché modely, vždy ich dotvorí nejakým efektným detailom. Na krste doplnila fialové dievčenské šaty s priehľadným topom čiernymi pančuchami a efektnými lakovanými členkovými topánkami na šnurovanie. Topánky akoby z viktoriánskych čias sú neprehliadnuteľné a očividne Kirschnerovej obľúbené. Odchodila si v nich takmer celé miniturné, ktoré absolvovala minulý týždeň. Na niektorých koncertoch si obliekla čierne šaty zdobené výraznými čipkovými pruhmi. Obe kreácie v jej podaní vypálili na jednotku.

Speváčka Zdenka Predná spievala na uvedení... Foto: TAKKO Fashion
Zdenka Predná Speváčka Zdenka Predná spievala na uvedení jarnej kolekcie módnej značky. Zvolila exoticky hravý imidž.

Zdena Predná je jednou z domácich hviezd, ktorým môžu figúru závidieť aj mnohé zahraničné celebrity, ktoré tvrdo drú pod dozormi osobných trénerov. Predná si to určite uvedomuje – jej voľba puzdrových a elastických modelov odhaľujúcich príťažlivé nohy nie je náhodná. Treba však dodať, že ani nesprávna. Na krste svojho štvrtého albumu vyzerala skutočne sexi. Čierne šaty doplnila béžovými lodičkami na zlatom podpätku a pridala výraznú čelenku s kvetinami. Exotická a farebnejšia kombinácia z mini-vystúpenia na predstavení kolekcie Takko Fashion Prednej svedčala ešte o kúsok viac. Hoci tentoraz dekolt zostal ukrytý, všetky prednosti figúry vynikli. Zelené sandále a náušnice v tvare jahôd podčiarkovali hravosť celkovej garderóby.

Moderátorka Adela Banášová na prehliadke... Foto: Profimedia.sk
Adela Banášová Moderátorka Adela Banášová na prehliadke Fashion for kids.

Slovenská moderátorka Adela Banášová sa v pondelok večer zúčastnila na benefičnej módnej šou Fashion for Kids v Prahe. Podujatie moderovala a na túto príležitosť si zvolila čierne puzdrové šaty s krátkymi rukávikmi. Detail zdobenia modelu zlatými kvetinovými výšivkami korešpondoval s nežnou úpravou účesu. Zaujímavou voľbou boli čierne semišové sandále s hrubším podpätkom. Namiesto masívneho náhrdelníka na krku, ktorý sa bil s výšivkou šiat, však mohla moderátorka voliť iný typ šperku, respektíve vybrať náhrdelník tesne okolo krku.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Zdenka Predná #Adela Banášová #Vica Kerekes #móda hviezd

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....