Móda AMA 2013: Očarujúca Perry, Gaga na koni aj gýčová Heidi Klum

Vyhlásenie cien American Music Awards (AMA) sa, ako inak, nieslo aj v znamení luxusnej módy. Ktoré hviezdy zaujali a ktoré naopak šliapli vedľa?

25.11.2013 16:30
debata
Miley Cyrus v nohavicovom kostýme Versus Versace. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Miley Cyrus Miley Cyrus v nohavicovom kostýme Versus Versace.

Jednou z dominantných farieb večera bola snehová biela a v tomto prípade je meno „kráľovnej“ až prekvapivé. Jednoznačne totiž zaujala speváčka Miley Cyrus. Namiesto excentrického a lacného prezentovania sa vhupla do nohavicového kostýmu Versus a predviedla sa ako mladá, moderná a elegantná žena. Možno aj preto, že si s ňou na červenom koberci zapózoval otec Billy Ray.

Modelka Heidi Klum v šatách Marchesa.
Televízna moderátorka Kelly Osbourne v šatách...
+37Herečka Zoe Saldana v modeli z dielne Rolanda...

Na bielu garderóbu stavila aj speváčka Christina Aguilera či dizajnérka Nicole Richie. Prvá v šatách od Marie Lucie Hohanovej ukázala výsledky tvrdej driny pri cvičení a diétovaní. Figúre niet čo vytknúť. Transparentné kosoštvorcové panely po bokoch však boli celkom zbytočné. Efektnejšie vyzerali výseky na drieku Nicole Richieovej, ktorá si obliekla biely akoby tielkový model od Emilio Pucci.

Pozornosť od prvého momentu pútala aj speváčka Lady Gaga. Niet divu – dorazila totiž na mechanickom bielom koni, aby opäť strhla na seba všetku pozornosť. Treba však podotknúť, že v prípade úpravy sa držala v medziach vizuálne ľúbivej a sexi estetiky módneho domu Versace. Lila róba z jarnej kolekcie speváčke svedčala, efektná bola aj parochňa z dlhých plavých vlasov a kovový „postroj“, ktorý speváčka obliekla na šaty.

Speváčka Lady Gaga dorazila na American Music... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Lady Gaga Speváčka Lady Gaga dorazila na American Music AWards na mechanickom koni.

Medzi najpôvabnejšie dámy večera patrila tento rok speváčka Katy Perry. Vďaka pompéznej róbe od Oscara de la Rentu s bohatou formou bola neprehliadnuteľná. Bodkovaný vzor s potlačou kvetín zase dodával celkovému vzhľadu mladistvejší a uvoľnenejší dojem. V prípade Rihanny prišlo aj na sexi prvky a odhalenú pokožku či bruško. Kreácia z kolekcie couture od Jeana Paula Gaultiera vyzerala zaujímavo, Rihanna v nej však balansovala na hrane kostýmovosti. Ak si však šaty obliekla ako poctu francúzskemu tvorcovi, ktorý momentálne vystavuje v New Yorku, je jej odpustené!

Speváčka Katy Perry dorazila v róbe od Oscara... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Katy Perry Speváčka Katy Perry dorazila v róbe od Oscara de la Rentu.

Pre mnohých fanúšikov bola veľkým prekvapením speváčka Taylor Swift, ktorá sa rozhodla pre minikreáciu zo zlatých plieškov od Juliena MacDonalda. Nohy má nádherné, jemne zvlnené akoby ležérne upravené vlasy a nahé líčenie pier boli tiež skvelou voľbou. Napriek tomu niečo na tomto „looku“ nesedelo. Možno fakt, že Swiftovú si svet spája s podobou anjelika a dobrého dievčaťa. A snaha o to byť sexi pôsobila trochu násilne.

Modelka Heidi Klum v šatách Marchesa. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Heidi Klum Modelka Heidi Klum v šatách Marchesa.

Prešľapy večera si na konto pripísali televízne osobnosti – modelka Heidi Klum a komentátorka Kelly Osbourne. Prvá si zvolila šaty z dielne Marchesa – čierna čipka pošívaná hodvábnymi kvetinami, k tomu strapce a aranžované detaily na tenučkých ramienkach – príliš veľa všetkého na to, aby to vyzeralo vkusne. V prípade Osbourneovej, ktorá je oblejšia než hollywoodsky štandard, výrazne škodila dĺžka šiat, ale aj ich štruktúra a farba. V kombinácii s fialovým prelivom speváčka pôsobila ako paródia na kostýmovú divadelnú hru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #Katy Perry #Heidi Klum #American Music Awards

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...