Hanychová provokovala naostro, Vondráčková sa tiež vyprsila

Vyhlásenie cien Český slávik počas uplynulého víkendu nechalo opäť nazrieť do vkusu tamojších predstaviteliek hudobnej a šoubiznisovej scény.

26.11.2013 00:00
debata (3)
Modelka a moderátorka Agáta... Foto: Profimedia.sk
Agáta Prachařová-Hanychová Modelka a moderátorka Agáta Prachařová-Hanychová sa predvádzala v odvážnom modeli.

Už tradične vyvolala záujem moderátorka a modelka Agáta Prachařová-Hanychová. Hoci rozhovory neposkytovala počas celého večera, stačilo trošku pózovania a svoj krajec mediálnej pozornosti si uchmatla veľmi rýchlo. Vďaka za to patrila aj pudrovoružovým šatách ku krku, ktoré si Hanychová obliekla bez podprsenky. To by, samozrejme, nebol až taký problém – pri podobných modeloch sa bielizeň ani veľmi nenosí. Lenže, keď manželka herca a moderátora Jakuba Prachařa pózovala fotografom, postavila sa tak, že z jej vnád bolo vidieť viac ako dosť. Žeby to bolo nechtiac?

Speváčka Lucie Vondráčková si prevzala cenu... Foto: Profimedia.sk
Lucie Vondráčková Speváčka Lucie Vondráčková si prevzala cenu Strieborný slávik.

Prekvapením večera bola speváčka Lucie Vondráčková – opäť strieborná. Vo fuchsiových šatách s hlbokým dekoltom, pod ktorým sa skrývala košíčkovú čierna podprsenka, bola neprehliadnuteľná. A tentoraz to bol aj spomenutý výstrih, ktorým manželka hokejistu Tomáša Plekanca prekvapila. Samotná kreácia síce nebola žiadna sláva, ale to už je v prípade Lucie Vondráčkovej akýmsi štandardom. Napriek tomu, že žije v Kanade a má za sebou niekoľko rokov fungovania v šoubiznise, nedokáže sa vymaniť z provinčnej módnej estetiky.

Speváčka Monika Bagárová na vyhlásení cien... Foto: Profimedia.sk
Monika Bagárová Speváčka Monika Bagárová na vyhlásení cien Český slávik.

Našťastie to nie je prípad speváčky Moniky Bagárovej. Aj málo niekedy stačí a to potvrdila výberom minimalistickej čiernobielej kombinácie topu pod prsia a čiernej sukne s rozparkom. Na pohľad jednoduchý motiv vyšperkoval jej štylista detailmi v podobe sandál či šperku. Prirodzená krása nositeľky celkový look dotvorila.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Monika Bagárová #Lucie Vondráčková #Agáta Hanychová

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...