Hviezdny Marakéš: 55-ročná Sharon Stone odhalila dekolt mladice

Popri filmových festivaloch v Benátkach, Cannes či Ríme má svoj sviatok filmu aj exotický Marakéš. A hviezdy v ňom nechýbajú.

02.12.2013 13:35
debata
Americká herečka Sharon Stone predviedla... Foto: SITA/AP, Abdeljalil Bounhar
Sharon Stone Americká herečka Sharon Stone predviedla poprsie v odvážnom výstrihu.

V piatok minulý týždeň odštartoval ďalší, v poradí už 13., ročník filmového podujatia, ktoré podporuje aj marocký princ. Do exotickej krajiny priletel režisér Martin Scorsese či francúzska hviezda Marion Cotillard.

Bollywoodska herečka Deepika Padukone (vľavo)...
Prezident poroty Medzinárodného filmového...
+7Herečka Juliette Binoche  v šatách z dielne...

Obaja ako členovia poroty sa stali vďačnými objektami mediálneho záujmu. Najmä francúzska držiteľka Oscara, ktorú na celé podujatie opäť vyparádil módny dom Dior, priniesla do Marakéša punc hviezdnosti.

Prezident poroty Medzinárodného filmového... Foto: SITA/AP, Abdeljalil Bounhar
Martin Scorsese a Marion Cotillard Prezident poroty Medzinárodného filmového festivalu v Marakéši - režisér Martin Scorsese s francúzskou herečkou a členkou poroty Marion Cotillardovou.

Piatkový večer však patril inej očarujúcej dámy – 55-ročnej Sharon Stoneovej, ktorá si prišla do Maroka prevziať cenu za výnimočný prínos. Zaujala okamžite. V čiernej róbe s hlbokým dekoltom totiž niekdajšia hviezda Základného inštinktu – jedného z najslávnejších erotických trilerov histórie opäť potvrdila, že byť sexi nie je obmedzené vekom. Plavovláska v róbe predvádzala príťažlivé krivky a na tvári očarujúci úsmev.

Bollywoodska herečka Deepika Padukone (vľavo)... Foto: SITA/AP, Abdeljalil Bounhar
Deepika Padukone a Patricia Clarkson Bollywoodska herečka Deepika Padukone (vľavo) pózuje s kolegyňou Patricou Clarksonovou (v šatách Dior) a americkýcm režisérom Martinom Scorsesem.

Na festivale očarila aj americká herečka Patricia Clarkson. Päťdesiattriročná hviezda v žltých šatách Dior vyzerala mladšie o desať rokov a bola veľmi sexi. Na Maroko možno až trošku príliš.

debata chyba
Viac na túto tému: #Sharon Stone #Marion Cotillard #Patricia Clarkson #Marakéš

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...