Beckham na premiére zatienil aj manželku. Oslavoval s legendami

Futbal má vo Veľkej Británii silnú fanúšikovskú základňu. Niet teda divu, že nedeľňajšia premiéra dokumentu The Class of 92' vyvolala veľkú pozornosť.

02.12.2013 17:15
debata
Futbalista David Beckham priviedol na premiéru... Foto: Reuters, NEIL HALL
Futbalista David Beckham priviedol na premiéru takmer celú svoju rodinu - manželku Victoriu aj synov Brooklyna, Cruza a Romea. Futbalista David Beckham priviedol na premiéru takmer celú svoju rodinu - manželku Victoriu aj synov Brooklyna, Cruza a Romea.

Dôvodom ošiaľu však bola aj prítomnosť legiend zo zeleného trávnika – azda tou najväčšou, nielen športovou, ale aj celebritnou bol David Beckham.

Bývalý kanonier dorazil na premiéru filmového dokumentu o tíme Manchester United a najlepších britských futbalistoch s takmer celou rodinou. Okrem dcérky Harper pózovali po jeho boku na červenom koberci všetci traja synovia aj manželka Victoria.

Futbalista David Beckham priviedol na premiéru...
Na premiéru dokumentu o futbalovom tíme...
+2Bývalý futbalový kapitán anglickej...

Tentoraz však výnimočne dizajnérka a svetoznáma ex-členka Spice Girls hrala druhé husle. V centre pozornosti bol Beckham, ktorý si zapózoval aj s bývalými spoluhráčmi z Manchester United – Paulom Scholesom, Philom Nevillom, Ryanom Giggsom, Nicky Buttom a Gary Nevillom.

Premiéru si nenechali ujsť ani mnohé známe osobnosti britskej šoubiznisovej scény. Rovnaký ošiaľ ako futbaloví veteráni vyvolali aj členovia chlapčenskej kapely One Direction. Liam Payne či Harry Styles museli prísť v obklopení ochranky.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #futbal #rodina #David Beckham #dokument

+ Vyvážená diéta a vďačnosť za jedlo zvyšujú pocit šťastia v živote.
Nenechávajte za seba rozhodovať iných ľudí,...

+ Zdravá strava prináša nielen zdravie, ale aj pocit šťastia a pokoja.
Spolupráca s kolegami otvorí dvere k novým...