Módne ceny s hviezdnymi sexicami: Ora ohúrila bujným dekoltom

Módna smotánka, ale aj štýlové herečky a speváčky sa zišli v pondelok večer v Londýne na vyhlásení britských módnych cien.

03.12.2013 16:06
debata (1)
Speváčka Rita Ora (vpravo) s modelkou Kate... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Rita Ora (vpravo) s modelkou Kate Moss Speváčka Rita Ora (vpravo) s modelkou Kate Mossovou.

Galavečer, na ktorom ocenil tvorcov ako Miuccia Prada, Christopher Kane či módny dom Burberry, sa niesol v znamení neprehliadnuteľných a často extravagantných outfitov pozvaných hostí. Pozornosť pútala napríklad modelka Kate Moss.

Herečka Hayley Atwell.
Speváčka Rita Ora (vpravo) s modelkou Kate...
+15Americká herečka Gwyneth Paltrow v šatách z...

Hviezda nového čísla magazínu Playboy prišla v kožených šatách z dielne Alexander McQueen a svoj prirodzený sexepíl v nich predviedla na jednotku. Objektívy blýskali aj okolo modelky Rosie Huntington-Whiteleyovej. Jej stávka na nohavicový kostým od Antonia Berardiho bola dobrá. Napriek atypickému vzoru, alebo práve vďaka nemu si všimol dlhonohú krásku každý.

Modelka Rosie Huntington-Whiteley bola... Foto: Reuters, NEIL HALL
Rosie Huntington-Whiteley Modelka Rosie Huntington-Whiteley bola neprehliadnuteľná v nohavicovom kostýme od Antonia Berardiho.

Speváčka Rita Ora, ktorá sa tešila z angažmán v novom filme Päťdesiat odtieňov sivej, si obliekla trblietavú róbu od Vivienne Westwoodovej. V šatách, ktoré pozdvihujú ženské krivky, prekvapila plným a kyprým poprsím.

Zvodne pôsobila aj herečka Sienna Miller, ktorej smaragdová kreácia od Burberry lascívne padala na poprsie a odhaľovala veľkú časť dekoltu.

Herečka Sienna Miller (v šatách Burberry) so... Foto: Reuters, NEIL HALL
Sienna Miller (v šatách Burberry) so snúbencom Tomom Sturridgeom Herečka Sienna Miller (v šatách Burberry) so snúbencom Tomom Sturridgeom.

Modelkou roka sa stala britská rodáčka Edie Campbell, ktorej chlapčenský šmrnc s punkovým nádychom očaril dizajnérov aj magazíny po celom svete. Na ceremoniál prišla v kombinácii od Louis Vuitton.

Po oficiálnej časti sa hviezdy vybrali na divokú párty. Časť z nich zamierila na ďalší žúr – ten pod hlavičkou magazínu Playboy, ktorý oslavoval novú titulku a editoriál s Kate Mossovou.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Sienna Miller #Kate Moss #Rita Ora #Britské módne ceny

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....